5.2.2011

Herrasmiehiä ATC:issä

Silpputehtaan Sisko kävi meillä kylässä torstaina ja oli mukavaa jutustella kahvikupposen ääressä. Yllättävintä oli vierailun jälkivaikutus, koska sain siitä mielettömän inspiraatiopiikin ja tehtailin neljä ATC-korttia yhdeltä istumalta, mikä minulle on tosi paljon kerralla! Leilan helmikuun ATC-haasteessa oli aiheena "Hyvät herrat" ja pari erinnäköistä herraa näihin kortteihin ikuistin. Kortit ovat ensinäkemältä aika erityylisiä, mutta yksi yhdistävä tekijä löytyy taustoista:
 "Ennen oli miehet rautaa" on tämän kortin nimi. Herra lähti mukaani kuohuviinipullon korkinsuojuksesta ja joutui vasaran alle litistettäväksi. Omalta mieheltäni saadut prikat puhuivat samaa muotokieltä, samoin kuin Siskolta saatu "farkku"paljettinauha. Taustaan rypytin Carita Oksan kortin inspiroimana talousfioliota, jota värjäilin musteilla, ja raidat tein samalla keittiönlaatikon tyhjennysreissulla mukaan ottamastani leivinpaperista. Kortti meni Siskon kokoelmiin.
"Amiraali"-nimisen kortin taustan leimasin kopiopaperille tuon ylläolevan kortin foliotaustalla! Tätä ideaa pitää hyödyntää toistekin, koska jälki miellyttää kovasti silmääni. Taustalle leimasin Siskolta lainattuja perhosleimoja, kuva on vanhasta historiankirjasta ja kiekuratarra Craft Super Storen tilauksesta. Kiitos Leilalle haasteesta! Tämän kortin vaihdoin Leilan samaan haasteeseen tekemään "Soittajan kaipuu" -korttiin.

5 kommenttia:

 1. On sinulla mahtavat herrakortit. Kivoja juttuja ja taustat mitä hienoimmat. Perhosleimasta tykkään tosi paljon.
  Kiitos kun tulit mukaan helmikuun ATC haasteeseen.

  VastaaPoista
 2. Tottakai saat tuon soittajan! Saanko vaikka tuon alimmaisen mieskorttisi vaihtokaveriksi!
  Laita sähköpostia ja nimitietoja tulemaan, niin päästään eteenpäin. Ihana saada uusia vaihtokavereita.
  Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Hienot kortit molemmat! On tosiaan onnistunut tuo tausta, molemmissakin.

  VastaaPoista
 4. Arvokkaita historiallisia herroja upeissa korteissa

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!