20.2.2011

Kaksi ATC:tä

Olen tällä hetkellä Singaporen lämmössä, mutta ajastin tälle päivälle nämä toiset kaksi ATC:tä, jotka tehtailin taannoin Siskon vierailun jälkimainingeissa. Uskokaa tai älkää, mutta ensimmäinen kortti on vihreä ja sen nimikin on omaperäisesti "Vihreä tuoli". Tuoli odottaa uutta kotia.
Testasin uuden BigShottini kanssa samalla ostamaani kohokuviointitaskua vihreälle paperille, jota värjäsin hopeisella musteella. Kiinnittämisvaiheessa onnistuin kuitenkin litistämään kohokuviot, joten jäljelle jäi pelkkä väritys. Millähän tällaisen munauksen voisi jatkossa estää? Tuolin olin leimannut haaleammanvihreälle paperille joskus Tampereen KK-tapaamisessa. Vihreän nauhan olin saanut Siskolta samana päivänä ja sen päälle laitoin koristehaaraniitin samasta Craft Superstoren tilauksesta kuin BigShottikin.
EDIT: Vihreän tuolin vieressä seisoo nykyään karvainen kaveri. Tuunattu kortti löytyy täältä.

Toinen kortti "Näin kulutan aikaa" näyttääkin tutummalta väritykseltään:
Taustana on pala Marketta Väisäsen luontokuvaa, jossa oli ihanat värisävyt. Kodinykkösen naistaulu ja iso kello löysivät paikkansa kortista, samoin kuin flyygeliä soittava herra vanhan sardiinipurkin lehtikuvasta. Kelloon leimasin pronssisella musteella Siskolta lainassa olleella perhosleimasimella siivekkäät ja samalla musteella värjäsin myös Big Shotilla stanssaamani kiekuran alareunaan. Ylös muovinen kastepisara. Kortti meni Maritalle.

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!