11.8.2011

Leilan ATC-vaihto

Olin kerrankin ajoissa ilmoittautumassa mukaan ATC-vaihtoon, jossa lähetettiin kaksi valmista ATC:tä ja tarvikkeet kahteen uuteen korttiin. Parikseni osui itse vaihdon järjestäjä Leila ja sain häneltä nämä ihanat ja hienosti kokoelmiini sopivat kortit:
Materiaalia Leila lähetti niin runsaasti, että sitä riittää vaikka kuinka moneen korttiin, mutta tällaiset kaksi sain aikaiseksi Ivalon matkalla, jonne otin mukaan ainoastaan materiaalikuoren, leikkuu- ja liimausvälineet, korttipohjat ja musteita. Ensimmäinen, eli järjestyksessään viideskymmenes ATC:ni on nimeltään "Saat luvan."
Tämä olikin ensimmäinen kerta, kun käytin 3D-kuvaa ATC-kokoisessa kortissa. Laitoin tytön kuvaan kolme kerrosta, ja myös etualan perhonen sekä turkoosin kiekuran alalaita ovat kohollaan, mitä ei kuvasta ehkä erota. Kangasruusu istui värien ja muodon puolesta täydellisesti tytön hattuun, samoin kuin perhonen ja taka-alan tanssiva pari, eli näin hienosti yhteensopivista materiaaleista oli ilo tehdä kortti. Kuvan kävin ottamassa vanhempieni kodin pihassa sammaleista koivunrunkoa ja puolukanvarpuja vasten. Minun pitäisi useamminkin vaihdella noita kuvauspaikkoja, kun askartelunurkkauksen seinä alkaa tulla jo liian tutuksi joka kuvan taustalla. Tämän kortin jätän itselleni muistoksi.
Toisen kuvan tein huomaamattani melkein samalla asettelulla, ja sen nimi on "Toivotus":
Ihanan yhteensopivia värisävyjä ja materiaaleja ei tarvinnut muuta kuin sommitella korttipohjalle. Tämänkin (isomman) perhosen kiinnitin siivistä koholleen. Vähän kontrastia korttiin tuo tuo muovipintainen kohotarra etualalla; siitä toivotus nousee mielestäni hauskasti esiin. Vasempaan ylänurkkaan aion vielä kotona lisätä pienen timantin. Kuvauspaikkana tällä kertaa vanhempieni pihakiveys. Kiitos vielä Leilalle vaihdon järjestämisestä ja kertakaikkisen inspiroivasta materiaalikuoresta!

3 kommenttia:

 1. Ooh miten hienot kortit oletkaan tehnyt "uusista" materiaaleista. Tuo ylin kortti on kyllä niin upea ja hienosti sommiteltu. Alimmaisen kortin väritys on sanoisinko just nappiin osunut. Kiva kun olit Sanna vaihdossa mukana.

  leila

  Hyvää viikonloppua!!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihastuttavia ATC-kortteja. Kiva nähdä kortteilijoiden sivuilla näitäkin,koska ATC.thän on ihan kiva juttu ja hauska vaihtelu neliö tai ympyräkorttien rinnalla eikös vain ? Mutta nämä sinun korttisi ovat todella kauniita ja taidokkaita... Tosi komea kortti tuo herrasmies ja loistavasti sopii 3d näihin pikkuisiinkin nyt se on sinun teoksessasi osoitettu :)

  VastaaPoista
 3. That is so lovely, thanks for sharing!
  Hey, I have a giveaway here, please come join in the fun!
  http://www.pixiedustpaperie.blogspot.com/

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!