31.8.2011

Jotain ihan MOO:ta

I just fell in love with tiny MOO-cards, that have the size of 2,8 cm x 7 cm, and made four of them in a row! The first card with a swan is my participation for the Sukkersöt-challenge "Wings". I named the card "Beauty" in Finnish. Thank you for looking!

Jäi tuo MOO kutkuttelemaan sen verran, että tätä kokoa (2,8 x 7 cm) tuli tehtyä neljä korttia lisää. Nämä ovat vapaina vaihtoon! "Kauneus" -kortin kielokimppu on kiiltokuva ja joutsen julistemainoksesta.
"Smile" mustavalkoisena. Kuva vanhasta englanninkirjastani. Pienet mustat lehtikoukerot ovat kynsitarroja, juuri sopivankokoisia tämän kokoluokan kortteihin.

"Nautinto" on tehty KK:n K18 -haasteeseen, jossa aiheena nautinnot. Kuva on 1990-luvun julistemainoksesta silloin talteen leikattu ja perhonen skräppipaperista. Kortti on vaihdettu Maritan kanssa.
"Kesämuisto KK:n Koukussa kortteihin -haasteeseen, jossa aiheena kesän muistot. Kuva oikealla on Pertti Ylisen maalaaman taulun tai kortin kuva ja vasemmalla on vanha postimerkki, jonka alareunan Suomi-teksteineen siirsin tanssivan pariskunnan taakse. Kortin oikea reuna on leikattu tekstiilikukkasia myötäillen. Lähetin kortin Sailalle 2013 kiitokseksi tuplavaihdon järjestämisestä.

4 kommenttia:

 1. Olet tehnyt tosi kauniita kortteja, ilo katsella!

  VastaaPoista
 2. So cute cards you have made! I've never seen cards in this size before, so sweet.
  Thank you so much for joining us at Sukkersøtt!
  Hugs, Yvonne

  VastaaPoista
 3. ET utrolig vakkert kort fra deg....
  Takk for at du deltar hos Sukkersøtt.
  Lykke til!
  Angella

  VastaaPoista
 4. Gorgeous card :)
  Thanks for joining us at Sukkersøtt this week
  Hugs, Jill

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!