22.8.2011

KK:n haasteisiin tehtyjä kortteja

Olenpa taas ollut laiska päivittämään näitä Koukussa Kortteihin- yhteisön haasteisiin tekemiäni kortteja tänne! No tässä kolme kerralla. Ensimmäisessä oli aiheena "kesä":
Korttipohjana on molemmin puolin hiekkakuvioitua kartonkia, johon kiinnitin rantatyttöjä Graphic 45 -skräppikartongista. Koristeina oikeaa hiekkaa, paljetteja, höyhen, kolikko, luurankolehti ja pari simpukkaa. Klemmari yläreunassa on paitsi koriste, myös käytössä, sillä tämän kortin mukana on kirjanmerkki, josta tuo punainen naru simpukoineen roikkuu. Tässä kuva kortin sisältä. Kirjanmerkin kuva on muistaakseni Lost Coast Stampsin leima.
 Seuraava vähemmän kesäinen kortti syntyi kesähaasteen luonnoksen pohjalta:
Korttipohja on ruskeaa helmiäistä; tämä sävy on suosikkini kaikista ruskeista. Pari kuviopaperia, kolme helmeä, kaksi boordilävistimellä tehtyä lumihiutaletta ja ruutunauha. Nyt on joulukorttiurakka siis tällekin vuodelle aloitettu. Kesäisen ja talvisen kortin seuraksi sopii hyvin seuraava syksyinen kortti:
Tämäkin kortti on tehty luonnoksen mukaan. Pariskunnan kuvan keskellä olen ottanut talteen muistaakseni jostain viinipakkauksesta ja se oli melkein täydellisen kokoinen Mariannen kiekurareunaisella stanssilla leikattavaksi. Melkein siis siksi, että jouduin kyllä hiukan jatkamaan vasemman reunan kiekuroita toisesta kohtaa etikettiä stanssaamallani palalla. Sinellistä ostettu viininpunainen skräppipaperi sopi kuvaan kuin valettu, joten ongelmaksi jäi enää Eurokankaan pitsin liian kirkas valkoisuus. No, ei hätää, jätin pitsinpätkän yöksi kahvikuppiin purujen sekaan lillumaan ja kas, aamulla minulla oli luonnonvalkoista pitsiä! Alemmassa kuvassa näkyy pitsin alkuperäinen väri. Onnea-tekstin kiinnitin Tiimarin tagitarraan, jossa oli myös pitsiä ja vintagetunnelmaa; muut koristeet ovat kukkapussukastani.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!