24.8.2011

Pari erikokoista keräilykorttia

Koukussa kortteihin -yhteisön kollaasihaaste on yksi suosikeistani, koska sieltä saan inspiraatiota tehdä muitakin kuin postikorttikokoisia kortteja. Syksyaiheiseen haasteeseen tein ATC:n (koko 6,4 x 8,9 cm) "Syystanssi":
Lehdestä leikatut ruskea pohja ja sammakko saivat seuraansa kuivatun vaahteranlehden, muovisia kiiltäviä vaahteranlehtiä, muovisen kastepisaran ja skräppipaperista leikatun perhosen. Kortti sai kodin Keijuanarkistin luota.

Uusimmassa kollaasihaasteessa puolestaan on vuorossa MOO-kortti, jonka koko on 2,8 x 7 cm, eli ihanan pikkuruinen. Ensimmäsen MOO:ni nimi on "Ensimmäinen" ja sen saa Sisko. Tämä on vuoden sadas kortti!
Purppuranväriselle pohjalle laitoin ensiksi sanakirjan sivusta palan, jota olin sotkenut gessolla ja ruskealla musteella, ja johon leimasin harmaalla musteella kiekuroita, jotka katosivat näkyvistä miltei kokonaan! Ehkä muste oli sen sorttista, että se imeytyi tällaiseen pintaan; näitä mysteereitä välillä tulee kokeillessa vastaan. Paperin alla on puolikas pienikuvioisesta pitsistä ja päällä kulmaleikkurilla turkoosista paperista lävistetty koukero. Kello ja iirisvalkoiset pikkutähdet ovat Arkkikaupasta. Kirjasta kopioidulle tytölle tein mikrohelmillä mekonkauluksen ja sydäntimantista lannehuiville soljen. Turkoosin helmen olen saanut Annen blogiarvonnasta. 
Näitä kortteja tulee takuulla lisää! Koko tuo askarteluun mukavasti haastetta.

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!