22.12.2011

It's all about the vintage #8

Terveisiä Pohjois-Lapista! Ajelimme tänne eilen melkein koko Suomen halki ja mikäpä täällä vanhempien luona ollessa, kun maassa on lunta eikä loskaa ja nurmikkoa kuten Tampereella lähtiessämme! Lapset tulivat juuri innoissaan pihaan moottorikelkalla Papan metsästä haettu joulukuusi mukanaan. Tämän tuokiokuvan myötä tahdon toivottaa kaikille blogini lukijoille oikein hyvää joulua!
Tällä kertaa vintagehaasteblogissa on aiheena "Kaikki käy". Tässä linkit sponsoreidemme sivuille:
Saimme käyttöömme kauniin vintagekuvan Jaanan kirstusta ja leimasimen Paper Makeup Stampsiltä, ja tein niistä tällaiset kortit:
Jaanan kirstun kuvasta tein kapean ja korkean kortin, johon laitoin kahta eri pitsiä ja paperia. Paperien vaihtumiskohdan peitin kukkasella ja rusetille taitellulla Fantastic Ribbonsin nauhalla.
Tämän Paper Makeup Stampsin leiman kanssa hihittelin itsekseni, että eipä taida kovin monessa vintagekortissa tätä ennen olla kuvassa kierrätyslogoa ja muovipulloa. Koetin tehdä kortista mahdollisimman vintagehenkisen valitsemalla vanhannäköiset paperit, joihin lisäsin vielä ruskeaa mustetta reunoille, ressaamalla paperien reunat ja käyttämällä rusehtavaa värimaailmaa myös leimakuvassa. 
Leimasin kuvan ruskealle paperipussista leikatulle paperille ja värittelin vain kevyesti akvarellikynillä ilman vettä. Paidan, pullon ja lipun leimasin erivärisille papereille, leikkasin irti ja liimasin kuvan päälle kohdalleen. Kuviopapereiden väliin revin palan leivinpaperia, ja koristeeksi laitoin jonon Tampereen tapaamisessa Hennan leikkurilla lävistettyjä muurahaisia. Tervetuloa osallistumaan haasteeseen!

3 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!