8.12.2011

Sini-valko-kultakortteja

It's all about the vintage -blogissa haasteena on tällä kertaa väriyhdistelmä sininen-valkoinen-kulta. Tervetuloa osallistumaan! Sponsoreina tällä kertaa toimivat:
ja
Tämä on varmaankin ensimmäinen tekstikorttini! Crafty Individualsin leimatun tekstin alla olevan paperin vanhensin kosteita kahvinpuruja sen päällä pyörittelemällä. Reunat ressasin ja värjäsin kullanvärisellä musteella. Nauhataivaan helmikoristeinen nauha tuo aika näyttävän efektin korttiin. Samasta paikasta ovat myös kullanvärisiset kukkakoristeet kukkien keskustoissa. Niiden keskellä on reiät, joista juuri ja juuri sain pikkuruiset haaraniitit mahtumaan sisään. Isoimman kukan terälehdissä on Sticklesiä, pienet kullanväriset kukat tein lävistimellä paperista ja laitoin kullankeltaiset sydämet keskustoiksi. Perhonen on myös lävistetty.
Tässä kortissa on valmiina ostetulta vintagearkilta leikattu enkelikuva. Takana on kullanväristä reikäharsopaperia. Lumihiutalekuvioisen skräppikartongin vanhensin Old Paper -musteella. Kukan keskellä on samanlainen kultakoriste kuin yllä, mutta se näyttää kuvassa melkein mustalta. Kukan alla olevat kiekurat stanssasin Marianne Designin stanssilla ja värjäsin kultaiseksi musteella. Nauha on Nauhataivaasta.
 Kolmannen kortin enkelikuva on tulostettavissa myös Vintagearkusta. Tällä kertaa en kellastanut taustakartonkia, vaan leimailin siihen kullanvärisiä lumihiutaleita ja ressasin reunat. Sinisen nauhan alapuolella on Marianne Designin stanssattu pitsiboordi ohuesta kuitupaperista. Rusetintapaisen pujotin Nauhataivaan kullanväriseen solkeen ja peitin keskipalkin lävistetyllä lumihiutaleella. Samanlainen hiutale on myös taustakartongin isoimman hiutaleen keskellä. Yläkulman valkoiseen nauhaan tein solmun, johon ompelin kiinni Nauhataivaan rekiriipuksen.

4 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!