28.6.2012

Hääkortti sormuksista

"More than 1 fold" is the theme of the Crafty Pad's challenge. In this wedding card there are altogether 14 of them, since it's a diamond fold card. I'm also taking part in the "wedding" themed challenge of  My time to craft and "anything but square" challenge of Whimsy Stamps. Thank you for looking!

Arkillisen näitä sormuskuvia ostin muistaakseni Tampereen kädentaitomessuilta voidakseni tehdä muitakin kuin vintage- tai leimakuvahääkortteja. Nyt tuntui juuri tällainen melko pelkistetty mutta silti erittäin juhlava kortti sopivalta, kun pääsemme lauantaina juhlimaan salaa naimisiin menneitä ystäviämme. Jos jompikumpi sattuu blogiani lukemaan, niin onnea vain vastanaineille!
Taittelumalli on diamond fold eli timanttitaittelukortti. Ohje esim. täällä. Korttipohja on mustaa kartonkia, joka näkyy vain taitoksen sivuilta, ei suoraan edestä. Kahta kimmeltävää ja kohokuvioitua Sinellistä hankittua paperia käytin taustalle. Reunapitsi on tehty Marianne designin stanssilla. Kultainen ääriviivatarra peittää sauman. Myös teksti on ääriviivatarra. Milloinkahan niitä oppisi laittamaan suoraan ja venyttämättä?
Tästä kuvasta näkee selvemmin papereiden tekstuurit. Ja alimmaisesta saa ehkä jonkinlaisen käsityksen kortin rakenteesta.

5 kommenttia:

 1. This is a lovely diamond fold card, such a beautiful image.
  Thank you for joining us at The Crafty Pad this week.
  Pauline
  x

  VastaaPoista
 2. Your creation is absolutely beautiful. I love the diamond fold. Thanks for entering in the Crafty Pad Challenge and hope to see more of your creations here.

  Hugs
  Joanie

  VastaaPoista
 3. This is gorgeous - I love the shape - thanks for playiong at MTTC this week hugs Judith x

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!