20.6.2012

Vintagehääkortin myötä hyvää juhannusta!

Koukussa kortteihin -vintagehaasteeseen en kertakaikkiaan voinut olla osallistumatta, koska aihe oli hääkortti. Vintagehääkortit ovat minulle kaikkein mieluisimpia kortteja tehdä.
Netistä tulostetun kuvan kehykset on leikattu kuviosaksilla metalliroosalla musteella värjätystä paperista. Samalla musteella värjäsin myös korttipohjan pitsin alta ja leikkasin reunan pitsiä seuraillen. Kuviopaperi on Basic Grayn Cappella-lehtiöstä, jonka vintagetyyliset paperit ovat juuri oman makuni mukaisia. Kuvan alla oleva sydämenmuotoinen kakkupaperi maastoutuu taustaansa ehkä jopa liiankin hyvin, kun laitoin sen reunoille purppuranväristä Sticklesiä. Kukat ja Onnea-tekstilaatta ovat Villakeijusta.
Kuvasin kortin myös juhannusruusumme oksilla, joka viikkoa ennen h-hetkeä oli jo avannut ensimmäiset kukkansa. Oikein ihanaa ja rentouttavaa juhannusta sinulle! Tyrin näköjään postauksen ajoituksen kanssa, mutta toivotellaan sitten jo näin hyvissä ajoin:D

1 kommentti:

  1. Todella kaunis kortti. Ihanaa vintagea. Meillä juhannusruusussa vasta tällä viikolla ensimmäiset kukat ja eilen kärsi kovasta sateesta. Hyvää Juhannusta.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!