21.6.2012

Kesä ja perhoset

The newest theme of It's all about the vintage and beauty challenge blog is "Summer and butterflies". Isn't that a lovely theme! The picture above was taken on our yard two years ago. The sponsors of this challenge are Polka Doodles and Delicious Doodles, both offering digital stamps to the winners. The butterfly stamp used in the twisted easel card below is from Delicious Doodles. The image of a fairy with butterflies in her hair can also be found on the Vintagearkku-blog. Welcome to join us!

It's all about the vintage and beauty -haasteblogissa on nyt aiheena "Kesä ja perhoset". Eikö olekin ihana aihe! Valokuva ylhäällä on otettu pihastamme pari kesää sitten. Sponsoreina haasteessa ovat Polka Doodles ja Delicious Doodles, jotka kumpainenkin antavat voittajille digileimat. Korttini perhosdigileima on peräisin Delicious Doodlesilta. Vinossa telinekortissa käyttämäni perhoshiuksisen keijun kuva löytyy myös Vintagearkusta. Tervetuloa osallistumaan!
Tulostin neitoperhosia monta riviä ja värittelin ne liukuhihnamaisesti. Mallia katsoin lehden kuvasta, jotta värit menisivät edes suunnilleen oikein. Kovin työ oli leikellä perhoset irti tuntosarvineen päivineen. Nyt ne näyttävät oikein kivalta kuvaa kehystämässä, kun siivet ovat aidonnäköisesti kohollaan. Kannen taustapaperi on Sinellistä.
Jalustan tausta on K&Companyn designpaperikosta . Kantta pystyssä pitävän kukan punaisen osan väritin taas kynsilakalla; olen aivan innostustunut niiden monikäyttöisyydestä! Keskustan iso jalokivihaaraniitti on Anun putiikeista. Tekstipaperiin leimasin vielä himmeästi isomman perhosen Lost Coast Stampsin perhossarjasta.


2 kommenttia:

  1. Jälleen kerran todella ihana ja kaunis kortti! Perhos raamisi on todella upea! Oikein kivaa juhannusta sinulle ja perheellesi! Haleja/Sari

    VastaaPoista
  2. Samaa kuvaa käytin minäkin mutta kas niin erilaisen kortin olet tehnyt siitä!
    Upeat nuo perhoset ja ihailen pitkäjänteisyyttäsi kun olet tuntosarvetkin jaksanut/osannut leikata jokaiselle!
    Minä aina jätän ne pois kokonaan jos pitää leikellä....

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!