10.11.2015

Enkelikortteja

Christmas cards with angels. The first card takes part in a challenge with the theme angels.

Tässä enkeliaiheisia joulukorttejani. Ensimmäisellä osallistuin KK:n Joulumaratonin enkeliaiheiseen haasteeseen.
Kahden ensimmäisen kortin taustapaperit ovat ihanasta pastellisävyisestä Winter Joy -joulupaperikosta, jonka ostin tällä viikolla Suomalaisesta kirjakaupasta. Tämän paperin sävy mätsäsi täysin tuon vintagekuvan kanssa, joten sitten ei muuta tarvinnut tehdäkään kuin lisätä Eurokankaan nauhakujapitsi reikiin pujotettuine paidanripustusnauhoineen, toisesta paperikosta leikattu jouluntoivotus ja muutama lävistetty lumihiutale.
Tämän taustapaperin sävyihin sopi parhaiten enkelisiirtokuva raaputettavalta jouluarkilta. Oikean reunan pitsin ja nauhan matkin edellisestä kortista, ja tekstin irrotin toisesta paperikosta. Viime silaukseksi laitoin muutaman minikokoisen strassitähden.
Tämä kortti sai alkunsa Korttitehtaan Hannelle FB:ssä laittamastani haasteesta: "Tee violetti joulukortti", jota piti tietysti itsekin kokeilla. Yksivärisessä paperissa on kohokuviopalluroita. Ääriviivatarra on Sinikelloilta ja sen taustalla on helmiäispaperista stanssattu soikio. Leveää strassinauhaa toin halpakaupasta Belgiasta.
Tämä enkelipakettikortti on ollut minulla pitkään. Nyt keksin yhdistää sen tuohon erittäin kirjavaan paperiin, joka on peräisin Tiimarin loppuunmyynnistä ostamastani isosta joulupaperikosta. Kuusinauha on Sinooperista ja lumihiutalehaaraniitti vanhaa varastoani. Vasemman reunan tumma nauhakuvio on siirtokuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!