17.11.2015

Kuusenkoristesydän

Here is my version of the decorated Christmas heart (See my deco). Hopefully I'll be able to show you 7 more from my fellow crafters in the Christmas week!

Tässä oma versioni Aarikan kuusenkoristesydämestä. Tervetuloa tuunaamaan omasi osallistumalla decooni!
Taustalle siirsin sanomalehdestä gessolla auringonlaskumaiseman. Sen päällä on pakkauskartongista stanssattu talventörröttäjä, johon pyyhkäisin pronssinväristä mustetta. Samaa mustetta laitoin taustakuvan reunoille. Enkeli on kiiltokuvasta tehty tarra, jonka kiinnitin paikoilleen kohotarrapaloilla saadakseni kokonaisuuteen kolmiulotteisuutta. Ruusu on koottu kuviopaperista lävistetyistä kukista. Neliönmuotoiset ruskeat timantit ovat uusiokäytössä, eli olen ne joskus nyppinyt talteen jostain hävitettävästä vaatteesta tai tavarasta.
Kortin taustapuolella on punaiselle pohjalle liimattu reikäistä harsopaperia ja reunoille pyyhkäisty gessoa. Päälle on töpötelty pronssinväristä mustetta. Tekstilaatta on jouluiselta skräppiarkilta. Kulmassa oleva punainen kukka on tehty samalla lävistimellä kuin toisen puolen ruusu. Nyt keskustana on puolihelmi. Risut alla stanssasin kirjan sivusta. Toisessa reunassa on signeeraukseni ja alakulmassa timanttisydän. Kultaisella kimalleliimalla tein pisterivin sydämen reunoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!