9.11.2015

Yllytyshullu

When I saw the colours of the P*skarteluhaaste-challenge, my thoughts were: "Oh, that's difficult! Have to give it a try." That's how I am; for me it's harder to find motivation, if the challenge is "too" easy. I seldom use (read "don't like") these tones of blue and green, so I didn't have any patterned papers with those colours, so I just had to start with the grays and add the other colours to the decorations. But I like the end result!

Kuulun niihin ihmisiin, joita "liian" helpot haasteet eivät oikein motivoi, joten kun näin P*skarteluhaasteen tämänkertaisen värihaasteen, niin ajatukseni oli: "Onpa vaikea! Pakko kokeilla!" Annetut sävyt ovat harmaita lukuunottamatta sellaisia, joita minun tulee normaalisti välteltyä, koska ne nyt vain eivät ole minun värejäni.
Selasin kaikki kuviopaperini läpi löytämättä tätä yhdistelmää mistään valmiina, (mikä ei sinänsä yllättänyt,) joten sitten lähdin harmaasta taustapaperista liikkeelle, ja hain muut värit koristeisiin. Valkoistakin tähän tuli aika luonnostaan.
Toinen haaste itselleni oli olla kokoamatta koristerykelmää oikeaan alakulmaan, niin kuin huomasin viimeisimmissä neliökorteissa aina tehneeni. Siksi isoin kukka on nyt oikeassa yläkulmassa. Sen keskellä on lävistetty kukka, jossa on kerros kuultopaperia ja kerros gessolla käsiteltyä saksankielistä monistetta. Kaikissa kukissa on keskellä helmihattu ja haaraniitti. Kiekurat leikkasin vihreästä paperista stanssilla. Valkoiset kukat napsutin kopiopaperista ja koristelin Sticklesillä.
Vihreässä Nauhataivaan nauhassa on ihania vintagekuvia ruusujen välissä. Yhden ruusun kirkkaanpunainen väri pomppasi liikaa esiin kortista, joten peitin sen alimman sinisen paperikukan alle. Nauhan alapuolelle liimasin kapean pitsin, ja kortin tyhjään reunaan laitoin kaksi harmaata puolihelmeä. 

3 kommenttia:

  1. Kylläpä on juuri mitä pitääkin p*skarteluhaasteen väri maailmaan! Kaunis!

    VastaaPoista
  2. Voi miten söpö kuva ja sen täydentää täydellisesti kauniit kukat ja nauha!

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!