6.11.2015

Vintagehääkortti

It's been a long time without vintage wedding cards from me! Well, here is one, inspired by two images from a new Finnish craft challenge. It feels so easy to make something romantic and pink, so maybe I should allow myself to do it more often. The background paper is from Maja design.

Jehkotar Craft Challenge alkoi, ja annoin itselleni luvan haasteen inspiraatiokuvat nähtyäni heittäytyä rouhean romanttiseksi ja vaaleanpunaiseksi. Hassua, etten tee sitä useammin, kun se on minulle niin vaivatonta! Tällainen vintagehenkinen hääkortti siitä syntyi.
Taustapaperi on leikattu Maja Designin skräppiarkista. Reunat ressasin, musteutin ruskealla ja voitelin struktuuripastalla. Nauhataivaan pitsin päällä on kevyesti vaaleanpunaiseksi suihkaistu kakkupaperi. Vintagekuvan yläkulmat pyöristin kaareviksi. Perhonen on Martha Stewartin leikkurilla napsaistu, ja sen siivet jätin koholleen.
Kukassa on minihaaraniittikeskusta, kuviopaperista ja vanhasta saksankielisestä kirjasta lävistetyt kerrokset sekä alimmaisina kaksi vaaleanpunaista valmiskukkaa. Alta pilkottavat Siskon helmihuitulat ja Mariannen stanssilla ruskeasta paperista stanssatut kiekurat.
Kohdevalolla kuvattuna kortti näyttää tältä. Luonnossa sävy on jotain näiden kahden kuvan väliltä.

3 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!