20.6.2016

Gelli Plate -vintagekortti

A scheduled post again. This vintage card was made using a Gelli Plate background. I used an embossing folder to create the leaf pattern on the print. The bird is a chipboard from Wycinanka.

Jokos täällä on kaipailtu uutta postausta? Tässä vielä yksi ajastettuna ennen kuin palaamme Keski-Euroopan matkaltamme. Tein tällaisen vintagekortin Gelli Plate -taustalle. Käytin taustapaperin painamiseen ihan tarkoituksella akryylimaaleista ruskean ja harmaan sävyjä. Kuvioin printin lehtiruotikuvioisella kohokuviointikansiolla.
Vintagekuva on Slöjd Detaljerista, Wycinankan lintuleike ja kirsikankukat Dekoretesta Askartelupirtiltä. Ruskeat aluskukat tein lävistimellä pakkauskartongista ja muotoilin kosteana. Alla on yksi höyhen. Vasen kulma kaipasi jotain, joten siihen tuli pitsi, joka jatkuu kortin takakannen ulkoreunaan saakka. Lisukkeiksi vähän timantteja lisää sinistä väriä tuomaan.
Lähikuvasta näkee, että koetin kuvioida tyhjän yläkulman kulmalävistimellä, mutta se ei jaksanutkaan mennä maalikuvioisesta paperista läpi. Niinpä siitä tuli nyt tuollainen hento, lävistämätön painokuvio.

2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!