10.6.2016

Postikorttikokoisia kortteja

Since we are on holiday, I've scheduled two cards in "postcard size", made in a meeting earlier in spring. The vintage card has a die-cut border and two background papers: patterned paper on the left and Gelli Plate -printed on the right. The dog card was made using a mask and a stencil I had cut with a crafting knife following a printed image. I used ink and mists on the background, but some of the colours flew under the mask, so I had to colour the dog again with white acrylic paint.

Tässä kesäloman blogintäytteeksi ajastettu postaus kahdesta Askartelupirtillä tehdystä "postikorttikokoisesta" kortista. Ensimmäinen on yksinkertainen vintagekortti, jonka vasemman reunan paperi on kuviopaperia ja oikea puoli Gelli Platella kuvioitua.
Leikkasin kuvaan stansseilla mintunvihreästä paperista kehykset, ja solmin leveästä läpikuultavasta nauhasta alapuolelle ison rusetin.
Tässä täsmätoiveena tekemäni kiitoskortti, johon ehdotettiin vinttikoiran kuvaa. Printtasin koiran silhuetin netistä paperille, leikkasin sen irti paperiveitsellä, ja laitoin sen maskiksi valkoiselle korttipohjalle. Sitten töpöttelin ympärille vaaleanruskeaa mustetta ja kuviomaskin läpi turkoosia mustetta. Sitten lainasin vierustoveriltani suihkeita ja töräyttelin niitäkin koiran ympärille.

Harmi vain, että osa väreistä oli karannut myös maskin alle, joten jouduin värjäämään koiran uudestaan valkoiseksi käyttämällä sabluunana paperia, josta koira oli leikattu irti. töpöttelin koiraan valkoista akryylimaalia ja kokeilin kaikkia muitakin pöytäseurueen valkoisia värejä löytääkseni mahdollisimman peittävän valkoisen. Tässä vaiheessa sitten valkoinen väri puolestaa karkasi suojapaperin alle, joten jouduin töpöttelemään pöytäseurueelta lainatuilla turkooseilla kynillä ääriviivoja selkeämmiksi! Ei mennyt ihan kuin Strömsöössä, mutta hauskaa oli. Kotona lisäsin vielä nauhan muovisolkineen ja leimasin tekstin korttiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!