1.6.2016

Pastellinen hääkortti

A wedding card in shabby chic -style.

Tässä on toinen Askartelupirtillä tekemäni shabby chic -tyyliä tavoitteleva korttini vintagehaasteeseen. Kerron hiukan suhteestani vintageen ja muihin vanhan ajan kortteihin Koukussa kortteihin -vintagehaasteen esittelypostauksessani. Vielä on kaksi viikkoa aikaa osallistua rähjäromantiikka-aiheiseen haasteeseen!
Olin tehnyt Askartelupirtille ennakkotilaukset kahdesta eri kaupasta, ja tilannut kaksi keskenään hyvin samantyylistä kuviopaperilehtiötä. Eipä siitä samankaltaisuudesta silti mitään haittaa ollut, koska tämänkin kortin paperit ovat eri lehtiöistä. Vintagekuvan alle laitoin kakkupaperin, ja vasempaan yläkulmaan, eli taas samaan paikkaan kuin monessa hiljattain tekemässäni kortissa, perhosen, joka tällä kertaa on lävistetty MS:n kuviolävistimellä oikean reunan paperista. Heidin korttipajan tekstileikkeeseen töpöttelin sienellä valkoista akryylimaalia.
Kukkarykelmään käytin kolmenvärisiä ruusuja, joista muutaman varren kieputin spiraaleiksi. Alla on kolme kuviopapereista lävistettyä lehdykkää ja pieniä ruskeita untuvia.
Sekä kukkiin että taustapapereitten reunoihin testailin Askartelupirtin kirppikseltä ostamaani Shimmerz-väriä, jossa on helmenkiiltoa, mutta ei ihan niin paljon paksuutta, että sillä saisi puolihelmiä rakennettua. Kaunista "sotkua" sillä silti sai aikaan. Perhoseen lisäsin sitten vielä rivin valmiita puolihelmiä.

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!