2.11.2018

Beatles-ATC

Here is an ATC I made for myself, using a picture of my favourite band ever since I was 9 years old. Usually you see the images from the album Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band in colours, but now that the image was sepia-coloured, I wanted to use a colourful background. The paper I used is in fact a piece of newspaper on which I had cleaned acrylics off my brayer.

Minulle tämän päivän teema on musiikki, koska bändilläni on tänään vuoden toinen esiintyminen. Samaa verkkaista kahden keikan vuositahtia tässä ollaan menty jo pitkään. On se esiintyminen vain aina yhtä ihanaa!
 
Ehkäpä juuri sen kunniaksi tein tiistaina ja ajoitin tänään julkaistavaksi ATC:n kaikkien aikojen suosikkiyhtyeestäni, jota olen fanittanut jo 9-vuotiaasta asti. Kortin nimi on "Sergeant Pepper's Lonely Hearts Club Band" ja sen pidän tällä kertaa itselläni. Järjestysnumeroltaan tämä ATC on minulle 190.

Koska kuva oli seepiasävytteinen, toisin kuin kyseistä albumia varten otetut kuvat yleensä, halusin lisätä taustaan väriä. Sopivan värikäs tausta löytyi akryylimaalitelan puhdistuspaperista, joka on sanomalehteä. Leikkasin lomittain istuneet beatlet irti toisistaan ja sijoittelin heidät ATC:n eri puolille niin isoina kuin kukin mahtui. Katseiden leikki näyttää näin aseteltuna aika hauskalta. Lisäsin taustaan vielä litteät puolihelmet ja kukkatarrakoristeita. Reunoille pyyhkäisin kullanväristä mustetta. Tulin tämän kortin tekemisestä hyvälle tuulelle.

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!