20.11.2018

Ihmissuhde-ATC:t

Three ATC:s with a relationship theme. The images of people and a horse are from old poster ads. With the first card I'm entering the challenge "Things of fall" of Sparkles Monthly Challenges. Thanks for looking!

Tässä kolme ihmissuhdeaiheista ATC:tä vanhoista julistemainoksista. Alimmainen vaihdettavissa.
"Tulee levottomat tuulet noutamaan" on tämän kortin nimi. Tuosta tytön katseesta se ajatus sitten lähti. Taustalle laitoin ruskapuun ja taivasta, reunoille kimalteista valkoista embossausjauhetta ja vasempaan yläkulmaan metalliset "viisarit" haaraniitin ympärillä.
"Miks mielestäin sua en mä saa?" voisi olla tuon edellisen kortin tytön ajatuksissa olevan pojan kuva. Ehkä joku kesämuisto, johon liittyy hevonen ja ranta? Taustapaperi on tehty Gelli Platella, ja siihen on lisätty hopeanhohtoinen koristesydän, ääriviivatarran pätkä, tekstileimaus ja stanssattu hopeanvärinen ornamenttikuvio. Reunoille pyyhkäisin mustaa mustetta.
"Minä suojelen sinua kaikelta" on tehty maalitelan puhdistuspaperille, jonka hienot värisävyt eivät ollenkaan pääse oikeuksiinsa kuvassa. Koristeina on musta pitsi ja kulmakuvio, joka on glitterinen vaaleanpunainen raaputuskuva. Reunoilla on metallipinkkiä mustetta.

2 kommenttia:

  1. Hienoja kortteja, tykkään, ja hieno on tuo edellisen postauksesi kirjakin :)

    VastaaPoista
  2. Hienoja ovat, erityisen hieno tuo ylimmäinen, sininen väri on todella upea.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!