3.9.2018

Ensimmäinen kolikko

This is my first artist trading coin! It's always so exciting to try new things for the first time, and I really liked this card size (2,5" or 6,4cm). I'm keepig this coin, but as you might have guessed, I've already made some more for trade.

Pitihän minunkin tietysti kokeilla uutta keräilykorttikokoa, eli ATC-kolikkoa, joka on halkaisijaltaan noin 6,4 cm. Tämä ihka ensimmäinen kortti jää tällä kertaa itselleni, mutta kuten varmaan arvasittekin, innostus jäi elämään, ja näitä syntyi lisääkin vaihtoja ajatellen.
Taustana on mainoslehden mustikkakuva ja keskipisteenä on Sinellin mainoslehden julistekuva, jonka mukaan kortti sai nimensäkin "Valkoinen pentu". Oksa on stanssattu pakkauskartongista ja värjätty kimalleliimalla, kukkien osat napsuteltu lävistimillä ja keskustoina siniset minihaaraniitit.
Perhonen on korttiaskartelupaketista, ja himmensin sen hopeista väriä gessolla. Gessolla värjäsin myös kortin reunat. Kiinalainen onnenkolikko on ilmeisesti värjäytynyt itsekseen säilytyksen aikana, tai sitten en vain enää muista, millä hopeanväriseen pintaan on siniset ja punaiset sävyt saatu. Viime silauksena on erikokoisia timantteja sinisenä, läpinäkyvänä ja hopeapohjaisena.

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!