13.9.2018

Pienet sammakot, pienet sammakot

This card duo consisting of an ATC and an ATCoin was made for a trading challenge, in which we were asked to make two cards of those card sizes having something in common. I used two frog images and fruit backgrounds, both cut out from magazine ads. So exciting to see, what kind of cards I'll receive in trade!

..."Ne lystikkäitä on" (1/2 ja 2/2) on tämän korttiparin nimi. Tein samaa sarjaa olevan korttiparin Askarteluvuoren ATC-vaihtoon. Värityksessä inspiroiduin jo päättyneestä TJK-haasteesta, jossa kehotettiin käyttämään iloisia värejä.


Kolikon sammakko on leikattu Finnairin lehdestä. Tausta on apteekin mainoksesta, ja koska se ei ollut ihan niin leveä kuin olisi tarvinnut, leikkasin ylijääneistä osista lisää hedelmiä ääriviivojaan myöten. Lisähedelmät ovat tuossa ihan vasemmassa laidassa. Perhonen on kultareunainen läpikuultava tarra ja timantit sileäpintaisia, pisaran tyylisiä. Reunoille pyyhkäisin gessoa.
ATC:n sammakko on keraaminen. Mainospostista sekin on joskus leikattu. Lisäsin sammakolle nauharusetin. Tausta tehty kahdesta samasta mainossuikaleesta, koska yksi ei olisi taaskaan riittänyt peittämään koko kortin leveyttä. Perhonen, timantit ja reunat kuten yllä. Yläkulma kaipasi vielä jotain, joten leimasin siihen tekstin. Tämä oli hauska haaste nyt, kun tuo kolikkomalli on taas innostanut keräilykorttien tekoon! Saa nähdä, minkälaisen korttiparin saan vaihdossa.

2 kommenttia:

  1. Aivan mainio korttipari :) Niin on käynyt monelle muullekin, että kolikkomalli on antanut uutta intoa...nimimerkillä: näin on käynyt itsellenikin :D

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!