25.9.2018

Keijukolikoita

Artist trading coins with fairies. The images of fairies were cut from a scrap paper from Graphic 45, and the backgrounds from magazine ads. You can find the matching ATC:s here.

Tein Graphic 45 -kuviopaperilta leikatuista keijuista korttisarjan, johon kuuluvat nämä 3 kolikkoa ja 2 ATC:tä. Nämä kortit vaihdan kuitenkin mielelläni kaikki erikseen. Ensimmäinen on jo vaihdettu.
"Kasvua tarkkailemassa" -kortin taustakuvassa on porkkanan naatteja, päällä keijun lisäksi stanssattu kuviopaperikiekura, johon on auennut kaksi timanttikukkaa, joita leikekuvaperhonen on tullut katsomaan. Reunoilla gessoa ja vihreää tussia.
"Pienimpiä suojelemassa" -kolikon tausta on lehdestä leikattua tapettia. Lehden stanssasin kukkakuvioisesta paperista. Valkoisessa kukassa on isompi valmiskukka ja pienempi kuviolävistimellä napsaistu kukka, jotka on kiinnitetty kukkasirkkarenkaalla, joka lävistää koko kortin, joten kukan keskellä on reikä. Perhonen on valmisleike, puolihelmet vihertäviä ja reunat gessottu. Tässä on sama keiju kuin edellä, mutta pienempänä. Kaikki näihin kortteihin käyttämäni keijut oli piirretty postimerkkikehysten sisään, mutta leikkasin niistä käyttöön vain sisemmän pyöreän kehyksen.
"Tulokasta tervehtimässä" -korttiin teinkin taas vähän monimutkaisemman kollaasimaiseman. Taustakuva on metsää lehdestä, talitintti leikevihkon kannesta leikattu ja veitsellä kasvustoon upotettu. Vauvakuva on Anne Geddesin kalenterimainoksesta. Noita kaikkein pienimpiä piperryksiä on minusta kaikkein rentouttavinta leikata. Niihin laitan aina jo ennen leikkaamista taakse kaksipuolisen teipin, joka vahvistaa paperia ja helpottaa valmiin kuvion kiinnittämistä. Alareunaan lisäsin suihkepaperista lävistetyn lehden ja yläkulmaan kolme kukkasirkkarengasta, jotka tällä kertaa lävistävät vain taustapaperin, joten keskustoiksi kiinnitin taustakartonkiin ruskeat puolihelmet. Reunoilla on taas gessoa. Kaikkien keijujen siipiin laitoin kimalleliimaa.

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!