30.9.2018

Toisenlaisia keijukolikoita

Artist trading coins keep coming! This time with images of grown-up fantasy fairies. I'm entering the challenges "Fairytale/Fantasy" from Kitty Bee Designs and "Anything (mythical) goes" from The fairy and the unicorn. Thanks for looking!

Lisää kolikoita tulee! Tällä kertaa aikuisia keijuja, jälleen Sinellin julistemainoksesta. Vaihdettavissa yksin tai yhdessä.
"Värimaan keiju" on kunnon väri-ilottelua. Itse kuvassakin on kirkkaita (väli)värejä, joten taustaankin uskalsin laittaa moniväristä lautasliinaa, joka on liimattu karttakopion päälle. Kangasalan seudulla siinä näköjään ollaan. Värittelin taustaa vielä lisää sekä värillisillä tusseilla että valkoisella geelikynällä. Koristeina on valmisleikeperhonen, pinkkejä haaraniittikeskustaisia kukkia, joiden terälehtien kärkiä värjäsin pinkillä ja valkoisella, stanssattuja lehdyköitä sekä luumunpunainen riikinkukon höyhen. Reunoille pyöräytin gessoa.
"Pimeän keiju" -kortissa onkin paljon seesteisempi tunnelma. Taustapaperi on värjätty Gelli Platella. Yläreunan lehdykät ovat stanssailun ylijäämiä ja alareunan kiekurat ja mustat kukat raaputuskuvia. Violettimustat kimaltavat kukat ovat kynsitarroja ja pinkit hohtavat kukat muovipaljetteja. Keskustoihin laitoin pikkuruiset mustat timantit. Leikeperhoseen laitoin tällä kertaa kohotarrasuiron vartalon kohdalle, koska se tuntui minusta yökkösele sopivammalta asennolta kuin perinteinen siivet pystyssä -käytäntö. Kortin reunoilla on violettia akryylimaalia.
"Talven keiju" on koottu gessotyöpajalla värjäämälleni paperille, jossa on mistiroiskeita. Yläreunassa on joulumainoslehdestä leikattu suikale peuroja. Etualalla on kohotarralla pyöristetty leikelintu, jonka asettelin virkatun pitsinpalan päälle. Pitsin alta tulee esin liloja höyhenhahtuvia ja lävistimellä tehty lehti. Taustan täytin lävistetyillä lumihiutaleilla, ja lisäsin vielä pari vaaleansinistä tähtitimanttia. Reunoille laitoin gessoa.

1 kommentti:

  1. Great card, the bright colours are really eye catching. Thanks for joining us at the Fairy and Unicorn Challenge this month, Claire DT member

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!