5.2.2019

Muumilaakson kolikoita, osa 2

More Moomin ATCoins, mostly with magazine-cut backgrounds.

Tässä seuraavat Muumikolikot. Nämäkin kuvat olen leikannut jostain lehdistä. Ääriviivoja myöten leikkaaminen on aina työläämpää kuin suorakulmaisten kuvien, mutta siinä auttaa, kun kuva on kiinnitetty jo ennen leikkaamista kaksipuoliselle teipille. Kortit ovat Pikku Myytä lukuunottamatta vapaana vaihtoon.
"Niiskuneiti" sai väreihinsä sopivan taustan ruskakuvasta. Muuta ei sitten korttiin tarvinnutkaan kuin kuviopaperista leikatun perhosen, jolle lisäsin lentoviivat kynsitarralla, timantteja reunoille ja pyyhkäisyn keltaisella maalilla kehyksiksi.
"Muumipappa" sai lehdestä leikatun sammaleisen kivimaiseman taustalleen. Lila suikale on revittyä gelliprintattua silkkipaperia ja sen reunoille laitoin kimalleliimaa. Koristeeksi liimasin kukkaketjun, johon lisäsin rubiinikeskustat. Reunoilla metallihohtoista vihreää maalia.
"Muumimamma" pääsi merenrantaan poimimaan helmiä. Taustan koristelin kahdella väreihin sopivalla nauhalla, ja reunoille pyyhkäisin gessoa.
Tämä kortti on vaihdettu Sailan kanssa. "Pikku Myy" on aika pieni kolikossakin. Taustan yläreunassa on gelliprintti, johon on painettu pitsiliinakuvio, keskellä revitty lehtikuva punahattu-uutteen mainoksesta ja alareunassa tapettia - kaikki sävy sävyyn Myyn mekon kanssa. Lisäsin vielä kaksi haaraniitti- ja yhden kangaskukkasen, joille kaikille laitoin keskustoiksi pinkit timantit. Reunoilla metallipinkkiä maalia tietysti.

2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!