11.2.2019

Muumilaakson kolikoita, osa 4

So far, these are the last coins with Moomins.

Tässä toistaiseksi viimeiset muumikolikkoni. Ensimmäinen vielä vaihdettavissa.
"Muumit Helsingissä" -kolikossa on postimerkin kuva, mustasta gellipainetusta paperista stanssattu kukka, läpinäkyviä lehtipaljetteja ja taustapaperina lehdestä leikattu purkin kansi tjsp.
"Nuuskamuikkunen" on kohotettu taustasta kohotarralla. Yläreunan taustapaperissa on puita, ja kukkaboordi on sekin kuviopaperista leikattu. Alin vihreä paperi on painettu Gelli Platella. Kukassa on paperi- ja kangaskerrokset, kangaslehdet ja keskustimantti. Reunoilla vihreää mustetta.
Sailan kanssa vaihdetussa "Muumimamma tutkii" -kortissa on myöskin postimerkin kuva vuodelta 2003. Taustapaperi on gessotyöpajassa käsiteltyä kuviopaperia, jossa on myös hentoa kohokuviointia. Kuvan alla kulkee läpikuultava vaaleanpunainen nauha. Alareunan kasvi on siirtokuva, ruskeat timantit kiekurasta leikattu ja reunoilla mustaa akryylimaalia.
"Nuuskamuikkunen metsässä" sai myös kodin Sailan luota. Taustapaperi on akryylimaalien puhdistuspaperia, jossa on punaista hedelmäverkkokuviointia. Tummansiniset kuviot ovat itse asiassa kohtia, joissa pohjapaperi kuultaa läpi, eli maalikerros on irronnut. Rusehtavat puu ja lehdykkä ovat siirtokuvia ja hopeiset kukat joulukorttien askartelupakkauksesta. Reunoilla on mustaa maalia ja mustalla tussilla piirrettyjä kiekuroita.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuten aiemmatkin! Ja kiitos: Nuuskamuikkunen saa hyvän kodin :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä nyt on blogi täynnä hurmaavia muumikolikoita!

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!