18.9.2023

ATC-kausi jatkuu

More ATC's with different themes.

Lisää ATC:itä sekalaisista aiheista. Kaikki vaihdettu.

"Tiikeri" on lehdestä revityn maalauksen ympärille rakennettu kortti, jossa pyrin toistamaan kuvan värisävyjä, etten hukkaisi hienoa iltaruskon tunnelmaa. Taustapaperin reunoilla oli lehtiä, joista osan leikkasin kuvan päälle, ja tietysti leikkasin myös kahteen vastakkaiseen kulmaan lehdet reunoille, koska paperi oli paljon korttipohjaa isompi. Telanpuhdistuspaperista stanssattuja lehtiä ja violetin kerrostetun kukan lisäsin koristeiksi.
"Taide"-kortissa on taustana mustalla akryylimaalilla peitetty naisen kasvokuva, jota taaskin oli alkujaan käytetty kuvansiirrossa. Valkoisia maalipintaan jääneitä pisteitä peittelin mustalla tussilla. Kuviksi laitoin tulostetun kukkapään ja t-paitamainoksen kissakuvan. Tekstitarran päälle leikkasin osan isosta timanttikiekurasta. Reunat voitelin valkoisella maalilla.
"Totuudessa pysyminen" jatkaa kollaasihahmojeni sarjaa. Näitä parfyymipullovartaloita olen käyttänyt ennenkin. Päähän laitoin läpikuultavat tuntosarvet ja selkään perhosen siivet, kuten tässä naiskortissani. Tausta on maalitilanteita puhdistuspaperia, josta kuultaa vaatekaavan tekstiä. Rinkulat ovat raaputettavua siirtokuvia. Kirjasta saksitun tekstin värjäsin keltaiseksi tussilla.


1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!