5.9.2023

ATC-tehdas puksuttaa

More collage ATC's.

Tässä lisää kollaasi-ATC:itä Craftaamoa silmällä pitäen. Kaikki ovat löytäneet uudet kodit.

"Vääriä ajatuksia" -ATC:n tein pitkästä aikaa kalan päästä. Tämä kala oli kultaiseksi grillattu, joten korvasin kuivuneen silmän heiluvalla irtosilmällä, jossa on komeat ripsetkin. Vartalon tein kullanvärisestä laukusta ja pyrstön viittovasta kädestä. Päähän laitoin tarrakruunun ja eväksi pujotin höyhenen. Tausta on lehtikuvaa ja reunoilla akryylimaalia. Kolme kuplaa lisäsin saadakseni vedenalaista fiilistä.
"Ei liian vanha" -kortin hahmon olin koonnut jo lukiolaisena muutoin paitsi irtosilmien osalta. Mäyräkoiralelun mallasin ratsuksi ja leikkasin sille kruunun päähän. Taustalle laitoin mustavalkoisen valkovuokkokuvan päälle revityn gelliprinttisuikaleen, jonka reunoille pursotin kimalleliimaa. Kortin reunoilla on hopeanväristä mustetta.
"Ihmeellisen tarkasti" -ATC:n hahmossa pääsin tosissani irrottelemaan, vai pitäisikö sanoa kokoilemaan? Vartalo on kukkapurkki, leuka sitruunanpuolikas, kasvoilla irtosuu ja silmät. Silmälasien pintaan laitoin glossyä, mutta sen pinta jäi harmittavan epätasaiseksi. Nenä on parfyymipullon osa ja kruunu sormus tai rannerengas, hiuksina porkkananippu. Taustana gelliprintti, jonka alta kuultaa ruotsinkielistä tekstiä. Reunoilla punaista mustetta.
"Outoa riemua" hyppää vielä mukaan porukkaan. Kaikki muu aikakauslehdestä leikattua paitsi kirjan teksti, siipitarra, kuvioteipistä leikattu kruunu ja timantit. Reunoille pyyhin ruskeaa mustetta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!