16.9.2023

Kuusi ATC:tä

Making ATC's for a trade in a big crafters' meeting coming in october. These six have the background in common: they are all acrylic paint covered magazine images originallly used in image transfers with Gelli plate.

Lisää ATC:itä syntyy Craftaamon vaihtoa varten. Hetken näytti siltä,  etten pääsisikään tapahtumaan työmatkan takia, mutta matka siirtyi ja onneksi sain kertaalleen peruutetut lipun ja jopa hotellihuoneenkin takaisin. Alin vapaa.

"Suvun viimeinen" syntyi lehdestä leikatusta maalauksesta ja lautasen reunasta. Taustapaperiksi valikoitui aikakauslehden kuva, joka oli kuvansiirrossa värjäytynyt punaiseksi ja joka toistaa maalauksen sävyjä ja kuvioita. Koristeiksi laitoin tulostetun perhosen ja leikekuvanapin. Lautasen ja kortin reunoilla on kullanväristä mustetta.
Tässäkin kortissa taustalla on maaliin värjäytynyt lehtikuva. Tulostetut naiset olen saanut jonkun vaihdon kylkiäisenä. Kengät ovat tarra, reunoilla kullanvärinen muste. Tekstistä kortti sai nimen "Mitä hänelle on joskus tapahtunut".

"Pimeässä tapahtuu" syntyi samalla idealla ja samoista materiaaleista kuin edellinenkin kortti. Reunamuste on tällä kertaa hopeanväristä.

"Isänrakkaus"-ATC:nkin tausta on maaliväritteistä lehtikuvaa. Kuva on justemainoksesta leikattu ja sitä kehystää läpinäkyvä kohotarra. Mustaan pitsiin pujotin nahkanauhan ja koristeiksi lisäsin haaraniittiavaimen ja ruskean timantin. Reunamuste on pronssinväristä.
"Bliss" ja "Beauty" -korteissakin maalivärjätty lehtikuvatausta on pääroolissa. Keijut olivat alkujaan vastakkain kartonkikuvion molemmin puolin, mutta halkaisin ne irti ja leikkasin valkoisia reunoja pienemmäksi. Lisäsin kortteihin läpinäkyvät kohotarrakulmat ja tekstitarrat sekä Sinellistä mustevärikartasta leikatut perhoset. Reunamuste on metallihohteista lilaa. Beauty vielä vapaana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!