4.9.2023

Lammas-ATC:t

Many cards made, many unpublished. In this ATC-trio I used sheep heads with different collage bodies and backgrounds.

Paljon olen kortteja tehnyt, mutta julkaiseminen tahtoo nykyään jäädä. Kollaasisilpuistani löysin 3 lampaan päätä, joten erilaisine vartaloineen ja taustoineen tästä tuli ATC-trio. Pääsen kuin pääsenkin Craftaamoon tänäkin syksynä, vaikka hetken näytti pahalta. Kaikki lampaat vaihdettu.

"Suu auki" -kortin taustan tein teippaamalla leimatulle korttipohjalle ruudullista kuvioteippiä. Vartalo on mörökölliltä ja hartiat tein mustapohjaiselle kuviopaperille kiinnitetystä kakkupaperista. Perhosen siivet laitoin selkään ja silinterihatun päähän. Hattu repeytyi hieman kiinnittäessäni siihen metallista sulkariipusta, joten virittelin siihen vielä mustan nauhan. Tekstiin sopiva liikennemerkki on rikkoutunut Lego, jonka vartta höyläsin ohuemmaksi mattoveitsellä ja kynsiviilalla. Hahmon taustaa varjostin tussilla ja kortin reunoille pyyhin mustaa mustetta.
"Ensimmäiset puheet" -kortin lammas sai myös silinterihatun. Vartalo on avaruusmies-kuusenkoristeelta ja siivet perhoselta. Taustan olen saanut valmiiksi kuvioituna. Lisäsin vain varjostukset ja tekstin sekä reunamusteen. Hatun koristeena on tähtinappi.
"Ehkä sittenkin" kortissa on taas teippitausta, jonka alla ja päällä on leimailua. Lampaan nostin taustastaan esiin stanssatulla soikiolla. Lampaan vartalo on haarniska ja kruunu leikattu hopeapaperista. Etsin monta tuntia silinterihattua tällekin tyypille, mutta kruunu sopii ehkä jopa paremmin. Siivet on taas perhoselta lainattu, ja reunoilla tällä kertaa mustaa akryylimaalia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!