13.8.2010

ATC-vaihto Arjan kanssa

Ihastuin koukussa kortteihin -sivustolla Arja L:n "Pinup 1" ATC:hen, enkä saanut silmiäni irti myöskään Taitotaivaan pöllöhaasteeseen tehdystä "Pöllömäinen olo 1/1" -kortista. Ehdotin vaihtoa, joka onnistui, ja nyt saan hypistellä ATC:itä täällä kotona. Molemmissa on upeat kuumavahatekniikalla tehdyt taustat, joista tulee mieleen Oiva Toikan lasilinnut, ainakin allekirjoittaneelle, ja pieniä kauniita yksityiskohtia, kuten pöllön timanttisilmät. Arja oli laittanut myös paljon askartelumateriaaleja kuoreen, jotka ihan varmasti tulevat käyttöön ennemmin tai myöhemmin. Erityisesti ilahduttivat Vintagekuvat, koska tulostinongelmamme jatkuu edelleen, eli en saa itse ulos raidattomia kuvia koneelta. Kiitos vielä tuhannesti!
Itse lähetin vanhan "Kurkkua!"-ATC:ni, ja Arjan pyynnöstä tein hänelle myös kakkoskappaleen "Siskokulta"-ATC:stäni hiukan eri koristeilla:

1 kommentti:

  1. Kiitos Sanna itsellesi vaihdosta! Aika ihana mielleyhtymä taustoista tuo Toikan lasilinnut,jotka ovat suuria suosikkejani:)Molempien korttien kuumavahatekniikkataustat ovat pojanpojan Veikan 11v taidonnäytteitä.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!