28.8.2010

Yhdet häät ja kolme korttia.

Ystävillä on lauantaina häät ja oman korttimme lisäksi sain tehdä sinne myös kaksi tilauskorttia, joten mikäpä sen ihanampaa! Tällä kertaa joukkoon ei mahdukaan yhtään vintagekorttia, eli en toista itseäni niin pahasti.
Corrosive Challenge #78 "drinks are on us". All the cards on this site are for the same wedding:) For this one, I was asked for a wedding card with a wine theme, and I found this quite a handy solution! The 3D is from LeSuh, the bottle shape cut by hand. Thank you for looking!
Ensimmäiseen korttiin pyydettiin viiniaihe, romantiikkaa ja hopeaa tai kultaa. Eipä tällaista haastetta ihan heti tulisi missään haasteblogissa vastaan! Voi sitä tyydytyksen tunnetta, kun lopulta materiaalien ja ajatusten pyörittelyn jälkeen keksin, miten saan kaikki sovitettua samaan korttiin! Kortista tehtäisiin siis kuohuviinipullon muotoinen, jolloin hääkuva toimii etiketin tavoin, eikä kilpaile huomiosta viiniaiheen kanssa.
Pullon muodon leikkasin helmiäisvalkoisesta taitetusta Tiimarin korttipohjasta. Hailakanvihreällä kohokuvioitu kohopaperi "korkinsuojuksessa" on Sinellistä. Yläosaan laitoin kohotarrapaloja, jotta pullon suu erottuisi; lisäksi rajaamassa läpikuultava haaleanvihreä nauha. Pyöreän "leima"tarran sain Elinalta Tampereen tapaamisessa ja kimaltavanvalkoiset siivet Outilta löysivät lopulta paikkansa helmen kanssa korkinsuojuksen alakulmasta, reunan alle laitoin vielä pitsiä. 3D-kuva on LeSuhin, hopeanväriseksi tussittamani kiekura Marilta salaisista toiveista. Stickles-kimalteella piirtelin kiekuroita myös sydämeen ja teksti on ääriviivatarra. 
Cute Card Thursday #127 "Dieing for a punch". No punches or other machines used. If anyone knows, whose idea this kind of a wedding card originally is, I'd be glad to know! I got the idea from someone's blog a couple of years ago, but forgot to write down the name or address. Thank you for looking!
Tässä on meidän korttimme. Tällä kaavalla ei ole vähään aikaan tullut tehtyäkään kortteja. Mallia katsoin pari vuotta sitten jostain ulkomaisesta blogista, mutta silloin koko blogimaailma oli minulle vielä niin uusi tuttavuus, etten tajunnut ottaa nimeä tai osoitetta ylös. Jos joku siis tietää, keneltä tämä malli on peräisin, niin otan tiedon mielelläni vastaan! Kuten kuvasta näkyy, kortti aukeaa keskeltä.
Kortin vasemmalla puolella on Askartelu Sinisiiven sinisestä A5-paketista kukkapaperi ja oikealla musta kartonki. Morsiuspuvun leikkasin Sinellin kohokuvioidusta helmiäisruusupaperista, ylä- ja alareunassa käytin kuviosaksia. Ylhäällä on sinisiä timantteja, alhaalla pitsi, vyönä läpikuultava valkoinen nauha. Morsiuskimpussa ruusunnuppuja Presentosta ja sininen (ei turkoosi, vaikka kuvissa siltä näyttää) nauha. Sulhasen paita on Sinellin valkoista helmiäispaperia, napit ääriviivatarroja, rusetin taittelin sinisestä ruusupaperista ja rintaruusun olen saanut salaisista toiveista. Pariin kulmaan embossasin valkoisella kulmaleimat. 
The back side of the second card. 
Korttipohja on tummansinistä käsintehtyä paperia kädentaitajamessuilta, mutta sitä en juurikaan jättänyt näkyviin kuin takana. Leimasin siihen piristykseksi kukkia unikon siemenkodalla sinisellä musteella; jäljestä tuli hauskan vesileimamainen. Sormukset ovat Tiimarin askartelupaketista. Olen vastikään alkanut signeerata korttini blogiosoitteellani pelkän Sannan ja vuosiluvun sijasta.
Kolmas kortti onkin jo julkaistu Koukussa kortteihin -sivustolla Kirjokkaan hääkorttihaasteessa. Leimakuva on Lili of the Valleyn; väritin akvarellikynillä, vaikka paperi oli kyllä oikeastaan liian huokoinen ja ohut siihen. Kulmissa on harmaat leimat ja reunoilla helmiä, koska niitä haasteessa käskettiin käyttää. Kukkiin kerrostin haastearvonnasta voittamiani I am Rosesin kukkia (jopas sattui, että vaaleanpunaisia!), Taitotaivaan Sarin lähettämiä pinkkejä kangaskukkia, Presenton ruusuja, ja isoimmassa lisäksi Reprintin iso vaalenpunainen kukka ja valkoinen harsokukka Siskolta, jolta myös helmisiimat. Lehdet ovat Marilta ja perhonen omalla vanhalla lävistimellä tehty. Paljon onnea hääparille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!