31.8.2010

Valkoista

Arkkikaupan haaste oli niin inspiroiva, ettei sitä voinut jättää tekemättä heti, kun vapaa hetki liikeni! Kortissa pitäisi käyttää mahdollisimman paljon valkoista. Valkoisessahan pintatekstuurit pääsevät oikein kunnolla oikeuksiinsa, joten yhdistelin pintoja näin ensi alkuun ATC:n verran.
Pohjalla olevan valkoisen kopiopaperin päällä on yläosassa reikäinen helmiäisharsopaperi ja alaosassa rypistettyä kreppipaperia. Rajalla suikale lakanakangasta. Yläosan päällä läpikuultava nauha ja Outilta saatu helmirusetti. Helmiäisvalkoiset neliö ja ruusu ovat Tiimarin korttiaskartelupaketista. Alakulmissa kakkupaperi ja embossattu kulmaleima. Martha Stewartin perhonen on Johannalta; helmiä keskellä ja siivet kiinnitetty kohotarrapaloilla.
Vaihdan muuten mielelläni ATC-kortteja! Tämä on järjestyksessä 17., joten vapaitten korttien valikoima ei ole järin suuri, mutta "ATC vapaat"-kansiosta niitä löytyy.

8 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis! Paljon ihania materiaaleja ja kaikki sopivat hyvin toisiinsa, tykkään kovasti!!Kiitos osallistumisesta, onnea arvontaan :)

  VastaaPoista
 2. Hurmaava perhoskortti, täydellisen valkoinen, tykkään.
  Minäkin olen innokas vaihtamaan ATC kortteja, olen harrastanut tätä jo aika kauan joten valikoimassa löytyy tosin tahdon unohtaa merkata jo menneet kortit.Katsellaan toistemme kortteja ja sovitaan vaihdosta jos kumpaakin kiinnostaa?

  VastaaPoista
 3. Ihanasti oletkin käyttänyt erilaisia materiaaleja. Kaunis kortti.

  VastaaPoista
 4. Hienosti olet käyttänyt monenlaisia materiaaleja:) Todella kaunis ATC-kortti:))

  VastaaPoista
 5. Ja tääläkin vallan upea valkoinen kortti, Hienoa!

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis ja tyylikäs kortti !

  VastaaPoista
 7. Hienosti kaikki tulevat esiin, kun olet eri pintoja käyttänyt :)

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!