1.8.2010

Jotain tuttua vintagehääkortissa

"Lovely lace" should be seen in the cards takig part in Wild Orchid Challenge #2, and for Paperplay Challenges (week 30) as well as for Dutch Dare Card Challenges #83 anything goes. This is a vintage image I have used a couple of times for wedding cards, and I just love it! I can't remember, where I got the pink lace from, but I presume it's handmade. The paper doilies (2 used behind the image) look like lace as well, as does the punched butterfly from Martha Stewart. The backround paper is from Creamotion. Thank you for looking!
Jotain vanhaa... pitäisikö olla jotain uuttakin välillä? Mutta kun näiden vintagehääkorttien tekeminen on niin ihanaa, ja toisaalta tätä samaa kaavaa muunnellen kortti myös syntyy huomattavasti nopeammin kuin minulta yleensä. Ja antaahan taustapaperin, pitsin ja koristeiden vaihto aina hiukan eri ilmeen kortille. Tässä kokeilin myös kattauspaperin käyttöä kuvakehyksinä, ja kahdesta pyöreästä yhdistämällä sai ihan kätevästi soikean muodon. Paperin reunoja värittelin akvarellikynillä. Uutta minun korteissani on myös Martha Stewartin perhonen, joita lävistin muutaman Johannalta Tampereen tapaamisessa. Kukat on koottu taas erinäisistä osista itseltä, Siskolta ja Outilta, jolta on myös kangassydän.

4 kommenttia:

 1. So so pretty! Thank you for joining us at DDCC.

  VastaaPoista
 2. Gorgeous, elegant card! The photo is so beautiful! I love your design and embellishing! Thanks for joining us on PaperPlay this week!

  VastaaPoista
 3. Wow, this is really stunning! I love the layout and embellishments! Hugs, Karen

  P.s. If you love challenges you are sure to love my new blog: www.felineplayful.blogspot.com
  Hope you will come by and check it out!

  VastaaPoista
 4. Fabulous card with amazing detail. Thanks for joining WOC this week x

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!