11.10.2012

Kohokuviointi

It's all about the vintage and beauty starts its new challenge today with the theme "Embossing". You can use dry or heat embossing or both in your paper craft that has a blast from the past to join us. Our sponsors Clear Dollar Stamps and My Heart Pieces will both donate digital stamps for the randomly picked winners. Below you can see, what I created using their images. The first card is an ATC. Please have a look at my fellow DT-girls' cards, too! You can also join our October candy at the challenge blog.

Uusimmassa It's all about the vintage and beauty -haasteessa on aiheena kohokuviointi, "kuiva" tai "kuuma". Sponsorimme Clear Dollar Stamps ja My Heart Pieces tarjoavat digileimoja haastearvonnan voittajille. Alla näet, mitä itse sain aikaan heidän kuvistaan. Inspiroidu menneestä ajasta ja tule mukaan haasteeseemme embossatulla paperiaskartelullasi! Haasteblogissa pääset ihailemaan muiden DT-tyttöjen upeita töitä ja myös osallistumaan lokakuun lukijanamuseemme.
My Heart Piecesin tytönkuvan tulostin tällä kertaa ihan pienenä ja tein siitä ATC:n. Värittelin kuvan Inktenseillä ja leikkasin reunoja myöten. Taustana on Tukholmasta ostamallani kohokuviointitaskulla embossattua ruskeaa paperipussipaperia, jonka kuvioita korostin valkoisella musteella, ja pikkupala bambipaperia. Kukan keskimmäinen osa on rullattu punaisesta paperista, seuraavat tehty kuvioleikkurilla ja alimmainen on harsokangasta. Kolme kulmaa on pyöristetty ja reunoja kiertää gesso. "Metsänneito" on vapaana vaihdettavaksi.
Toisesta normaalikokoisesta kortistani tulikin syksyisen mutta pirteän värinen! Tulostin Clear Dollar Stampsin vaahteranlehtiä rivin oranssille kierrätyspaperille ja leikkasin pari lehteä irti kukan alle. Kohokuvioitua tässä kortissa on musta paperi, jossa on nuottikuvioita. Väleihin revin punaista Tiimarin paperia, jossa on nukkapintaisia kiekuroita. Tuo vintagekuva on Slödj Detaljerin arkilta.
Kukan napsuttelin kirjekuoresta, tekstipaperista ja jonkun vaatteen merkkilapusta Fiskarsin lävistimellä ja laitoin keskelle mustan helmihaaraniitin, jonka olen ostanut Anun putiikeista. Korkokenkäriipuksen ostin taannoin erään Kirjatorin loppuunmyynnistä paketissa, jossa oli lisäksi kukkia piteleviä käsiä ja hattuja.
Oikeassa yläkulmassa on pari pientä sirkkarengasreikää, joiden läpi kulkee punainen rusetille solmittu naru, johon pujottelin pikkuhelmiä. Sekä naru että helmet ovat peräisin verhotampin tupsusta. Tässä kortissahan on mukavasti kierrätystä mukana. Tervetuloa kohokuvioimaan kanssamme!

3 kommenttia:

  1. Onpas upeat molemmat! Sekä kortti että ATC. Ihanat koristeet ja kivat yksityiskohdat!Oikein rattoisaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Uskomatonta miten osaat. Tuo kohokuviointi on minulle ihan hepreaa

    VastaaPoista
  3. Hello - I love the different embossing you have used on your cards. They are both lovely in very different ways. Than you for welcoming me to your team! xx

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!