30.10.2012

Lisää maratoonitöitä

A card in which I've used a technique called shadow stamping and a bottle card made for the Christmas challenges of a Finnish crafters' community.

Tässä ovat joulumaratooniin tekemäni varjoleimauskortti ja pulloessukortti.
 Varjoleimaustekniikalla on tässä kortissa tehty tuo tekstilätkä. Käytännössä ensin siis leimataan parilla värisävyllä akryylileiman taustapuolella paperiin kehykset, joiden sisään varsinainen kuvio leimataan kolmannella värillä. Koristeena lätkässä on neljä vaaleanpunaista timanttia.
Kortin taustalla on kohokuvioitua ruskeaa korttipohjaa, sinistä revittyä paperia ja revitty ja kuorittu aaltopahvisuikale jäätelölaatikosta. Ruskealla musteella korostin reunoja ja kohokuvioita. Kukassa on kolme paperikukkakerrosta, lumihiutalekeskusta ja valkoisia heteitä. Alla Pirkkalan tapaamisen stanssauksia. Vintagekuvan molemmin puolin on tummansinistä kauniisti kohokuvioitua nauhaa. Nauha on niin paksua ja kuva niin ohut, ettei niitä kannattanut laittaa päällekkäin, mutta koetin teipata nauhanpuoliskot tarkasti kohdakkain, jotta nauha näyttäsi yhtenäiseltä.
Tämän essun tein glögipullolle haasteeseen, jossa aiheena oli pullokortti. Pääosan sai tuo kauniisti kuvioitu skräppipaperi. Taustalla ja kaulaosassa on pinkkiä paperia, johon tervehdyksen voi kirjoittaa. Paperikerrosten väliin kiinnitin vihreän kiinnitysnauhan ja reunoille vaaleanpunaista pitsiä. "Tasku" on ensimmäinen varjoleimauskokeiluni.
Tällaiselta essu näyttää pullolle puettuna. Vähän rumasti se nyt käpristyy, kun nauhan solmii takaa kiinni.

1 kommentti:

  1. the second is my favorite!
    Hello from Elma

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!