5.10.2012

Koirakortti

Tämä on tilauskortti, joka on menossa novascotiannoutajien kasvattajalle. Sain aika vapaat kädet, kunhan kyseinen koirarotu kortista löytyy. Onneksi sain tilaajalta valmiin kuvankin, jonka ympärille korttia oli helpompi alkaa rakentaa. Materiaalit sain mietittyä valmiiksi jo ennen Anun putiikkien Anun järjestämää askarteluristeilyä viikko sitten, joten laivalla sitten kokosin kortin valmiiksi tällä ennenkin hyväksi todetulla Maria H:n korttimallilla. Osallistun tällä Mervin karkkihaasteeseen.
Reipas ulkoilu tulee itselleni mieleen tästä koirasta, joten taustapapereissakin on luontoa, eli ympärillä kiviä ja kuvan takana koiran turkin väristä hiekkaa, joka näkyy seuraavassa rakennekuvassa. Revin suikaleen sävyihin sopivaa kuviopaperia alareunaan ja sen päälle laitoin kapean turkoosin nauhan, joka on peräisin ystäväni paidan olkasaumoista. (Ne, jotka minut tuntevat, tietävät, ettei minulta tuonvärisiä vaatteita itseltäni löydy.)
Ylhäältäpäin otetusta kuvasta näkyy paremmin kortin rakenne, eli tuo kortin keskiosa työntyy esiin, ja kuva roikkuu narusta keskelle stanssatussa aukossa. Reiät vahvistin sirkkarenkailla. Tekstiä varten stanssasin suosikkikoukerostanssillani harmaasta pahvista kirjoitustilan. Kivien päälle leikkasin kahteen kohtaan pienet perhoset skräppipaperista, josta kortin kansi ja itse asiassa koko korttipohja on tehty.
Tässä lähikuvassa näkyy kukkakoriste, jossa kukkien alla on hopeapaperista stanssattu koukero ja kaksi komeaa höyhentä isäni perhomateriaaleista. Ymmärtääkseni tolleri on lintukoira, mikä värin lisäksi oli perusteluni höyhenten käyttämiseen koristeina tässä kortissa.
Viimeiseksi kuvasin kortin kannen, joka on hyvin yksinkertainen, eikä juurikaan anna vihiä sisällöstä. Nauhan päälle tein tuosta hiekkakuvioisesta paperista perhosen Martha Stewartin perhoslävistäjällä, jonka olen siis vihdoinkin saanut ostettua itselleni! Tilasin sen Heinikasta ja sain sen toimitettuna laivalle, joten pitihän sitä heti päästä testaamaan.

3 kommenttia:

 1. hauska malli ja hieno koirakortti!
  kiitos kun osallistuit karkkihaasteeseeni,
  onnea arvontaan;-))m

  VastaaPoista
 2. Tämä kortti oli aivan mielettömän upea livenä. Tosi kiva taittelumalli, olisi vaan pitänyt tutkailla hieman tarkemmin, mutta eihän sitä ehtinyt :)

  VastaaPoista
 3. Hitsin hieno sekä idea että työ

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!