20.1.2021

Kortteja 2020: vaakasuorat ATC:t

 Two horizontal ATC's from last year. 

Tässä kaksi vaakasuoraan kokoamaani ATC:tä. Molemmat ovat löytäneet uudet kodit Tampereen suurvaihdossa. Kuvat saa suuremmiksi niitä klikkaamalla.

"Balin temppelistä" on lehtikuva kyseisen paikan ilmeikkäästä patsaasta, mutta olen jatkanut alkuperäistä kuvaa nelisen millimetriä kortin kaikille neljälle mustalle reunalle geelikynillä ja täydennellyt yksityiskohtia myös lehtikuvan päälle. Kiinnitin korttiin myös heiluvat irtosilmät ja erilaisia timantteja sekä pari hohtavaa kynsitarrakukkaa. Reunarajaa ei ensi katsomalta edes huomaa, mikä oli tarkoituskin.

Toinen kortti lähti liikkeelle tästä lehtikuvasta. Inspiroiduin tuosta runsaasta kukkaseppeleestä ja mallin tyhjästä katseesta, joten halusin lisätä kasvojen ympärille paljon kaikkea. Kortti saikin nimekseen "Runsaudensarvi".
Lisäsin kuvaan mm. lehtikuvassa ATC:n ulkopuolelle jääneitä marjoja ja lehtiä alkuperäisestä seppeleestä, kankaisia ja paperisia kukkia, pitsinpaloja, metalliriipuksen, timantteja, helmiä, hologrammitähtiä, kynsitarrakoukeroita ja kukkien rullattuja varsia. Vasemmalla on leikevihkon kannesta leikattu lintu kultakorutaustalla ja oikeassa alakulmassa kuviopaperista leikattu perhonen siivet koholla. Oikeaan yläkulmaan mallasin lehtimainoksesta leikatun rusehtavan sammakon, jonka vartalon korotin kohotarrapaloilla. Pienten yksityiskohtien rykelmiksi sommittelu on minusta hurjan palkitsevaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!