21.1.2021

Väriä ja iloa

"Colours and joy" was the theme of a card swap I took part in. We were asked to make a skinny and an ATC. I've started to use more texts in my cards. Freely translated: "You my dear friend are a great dreamer." in the skinny and "While walking she hums with a smile." in the ATC. (That was hard to translate!)

"Väriä ja iloa" Askerteluvuoren vaihtoon. Kokoina skinny (3x5 tuumaa eli n. 7,6x12,7 cm) ja ATC (2,5x3,5 tuumaa eli n. 6,4x8,9cm). Alan vähitellen päästä sisään tuohon skinny-kokoonkin, ja niitä on syntynyt kaikkiaan 5. Olen myös alkanut käyttää enemmän ja enemmän tekstejä korteissani, kun olen muiden kortteja katsoessani huomannut, että niistä tulee usein koko kortin juju. Nämä tekstit ovat runokirjasta.

"Suuri haaveilija" -Skinnyyn laitoin taustaksi Gelli Platella painamaani värikästä paperia, jota olin kuvioinut kammalla ja kuplamuovilla. Kuvan kopioin Altered art circus -kirjasta. Koristekiekuran stanssasin ja lisäsin siihen paperista ja kuultopaperista kerrostetut kukat haaraniittikeskustoilla. Ääriviivoja korostin geelikynillä ja kortin reunoille pyyhkäisin kullanväristä mustetta.

"Hymysuin" -ATC:n tausta on Gelli Platella painettu ja sen kuvioinnissa erottuu kiekuraisen maskin varjoprintti raidallisen paperin päällä. Kiekura on sama kuin edellisessä kortissa, lävistimellä tehdyt kukat tällä kertaa pienemmät ja timanttikeskustaiset. Pienen lävistetyn perhosen lisäsin vielä ylös. Kuvana käytin kiiltokuvaa, joka sopi hyvin tuohon tekstiin. Tekstiliuskan väritin kummassakin kortissa taustan väreihin sopivaksi Inktense-kynillä. ATC:n alaosa kaipasi vielä jotain, joten laitoin siihen pystyraitaisen tarran, jossa on läpinäkyvä pohja. Osa raidoista kimaltaa kultaisena, joten tähänkin korttiin kuului myös kultareunus. Mielestäni näistä tuli juuri niin iloiset kortit kuin haasteessa toivottiinkin.


1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!