18.1.2021

Kortteja vuodelta 2020: Sarah Kay -ATC:t

There are quite many unpublished cards from last year, so I'll start with these ATC's I made using Sarah Kay -images and paper strips. Sorry for the poor images; they were taken with mobile phone during a trade meeting last summer.

Aloitan hissukseen viime vuodelta julkaisematta jääneiden korttien julkaisun näistä Sarah Kay -ATC:istä, joihin tein taustat silppusuikaleista. Kuvat ovat peräisin tyttäreni vanhan muistivihkon sivujen nurkista. Kaikkien korttien tyttöjen nimissä on R. Korttien alla lukee, ovatko ne vielä vaihdettavissa. Pahoittelen kuvien laatua; ne on enimmäkseen otettu puhelimella Tampereen suurvaihdon aikana.

"Saara" vapaana. Tyttö neulattu irti paperista ääriviivoja myöten. Kortin tilkut leikkasin pikkusilpuista käsivaralla, ja piirsin lopuksi ompelet valkoisella geelikynällä. Koristeina pellavanvärinen pitsi ja ruskea nappi.
"Virpi" vapaana. Samalla tavalla tehty tilkkutausta kuin Saaralla. Tyttö on revitty irti paperista ja kiinnitetty korttiin kohotarroilla, reunoja alaspäin pyöristäen. Pitsin lisäksi koristeena on timattirivistö ja metallinen kissariipus, jonka päässä olleen aukon taakse leikkasin ruskeaa kuviopaperia.
"Iris" on vaihdettu. Kuva on leikattu ja taakse valitsin kuviopapereita, jossa toistuu kuvan värimaailma. Keskimmäisessä paperissa on kukkia ja himmeää tekstiä. Ylä- ja alareunan papereita reunustaa pitsi, ylhäällä oikea, alhaalla paperiin painettu. Etualalla ruusuleike ja kuviopaperista leikattu perhonen, jonka kiinnitin paikoilleen siivet kohollaan. Lisänä timanttirivistö.
"Marita" vapaana. Tyttö revitty, kukkakimppu leikattu. Taustalla papereiden välissä vaaleansininen pallokuvioinen nauha. Ylhäällä pitsi, alhaalla kuviopaperista leikattu perhonen siivet koholla. Kolme pikkuruista pinkkiä timanttia sijoitin kukan vasemman puolen tyhjän alueen kuvioiden keskustoihin. Yläreunan pitsin takia jätin kulmat pyöristämättä.
"Piknikillä" -kortti vaihdettu. Lasten kuva irrotettu tällä kertaa stanssilla. Taustalla kolmea eri paperia, joista ylin on gessotettua kirjansivua. Ylhäällä pitsi, keskellä stanssattu kiekura ja haaraniittisudenkorento, alhaalla timanttirivistö.
"Taru ja Maria" vapaana. Kuva leikattu. Kolmesta taustapaperista keskimmäisessä on hillittyä kimallusta. Papereiden rajoilla nauha ja pitsi. Ylhäällä ruusunappi ja alhaalla kolme timanttia.
(Vaihdettu.) "Reetta". Tyttö ja kissa irrotettu leikkaamalla. Papereiden väleissä pitsi ja valkoinen lanka. Ylös leikkasin pätkän sinikukkaista nauhaa ja keskelle tein kaksi reikää, joihin löin sirkkarenkaat, ja pujotin niihin nauhan, jonka solmin rusetille.
"Karoliina" vapaana. Tyttö revitty. Keskimmäisessä paperissa on hillittyä kimallusta. Rajoilla turkoosit nauhat, keskellä pitsi ja koristeina stanssattu kiekura, jonka päällä kaksi kukkaa hede- ja kimalleliimakeskustoineen sekä kaksi lävistettyä miniperhosta.
"Noora" vapaana. Tyttö revitty, taustapaperit tuttuja aiemmista korteista. Ylärajalla pitsi ja valmisrusetti, alarajalla läpinäkyvä valkoinen nauha. Yläkulmassa helmi ja alakulmassa kukkakuvioinen iso haaraniitti.

(Vaihdettu.) "Mirella". Kuva leikattu. Tämä kuva minulla oli pienenä huoneeni seinällä palapelistä tauluksi muovitettuna! Taustapapereista ylin ja alin gessotettua kirjansivua, josta erottuu ranskankielistä tekstiä. Pitsi, nauha, perhonen ja kukkakuvioinen haaraniitti löytyvät tästäkin kortista.

"Petra" vaihdettu. Kuva leikattu ja ruskeankeltainen värimaailma poimittu siitä. Kissan leikkasin toisesta kuvasta ja lisäsin korttiin. Alin paperi on Gelli Platella painettu. Ylhäällä on muovinen helminauha, alhaalla timantti. Lukkohaaraniitin värjäsin kullanväriseksi tussilla.

"Marjaana" on vaihdettu. Tyttö on revitty, kuten myös keskellä pystyssä kulkeva suikale, jossa on gessotettua ja hennosti harmaalla leimailtua suomenkielistä kirjansivua. Taustalla kolme kuviopaperia ja vaaleansiniruutuinen nauha. Koristeina kukkanauha, nappi ja timanttirivi.

"Aurora" on vaihdettu. Tyttö on leikattu. Löysin keskimmäiseksi paperiksi ihan täydellisesti ikkunasta näkyvän maiseman sävyjä toistavan palan akryylimaalitelan puhdistuspaperia, ja oksateema jatkuu myös ylimmässä paperissa. Niiden rajalla on verhomainen pitsi, ja alimmasta paperista maalikuvioisen erottaa beige nauha. Koristeina on stanssattu oksa ja oranssi timantti.

"Marsa ja Irina" vapaana. Kuva revitty. Taustalla tällä kertaa 7 eri paperia! Ainoa irtokoriste on nauha, johon solmin rusetin ja laitoin siitä roikkumaan langan, johon olin pujotellut erilaisia helmiä.

Tykkään itse tosi paljon näistä Sarah Kayn kuvista, ja niihin oli ihanaa etsiä kuoseihin sopivia kuviopapereita. Nyt on muistikirjan kaikki kuvat käytetty. Korteista ensimmäinen, Kristiina, on edelleen vapaana myös ja löytyy täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!