26.1.2021

Kortteja 2020: zetti-ATC:t tai sinnepäin

 I always admire the colourful crazyness of Zetti-styled cards, but I'm not sure, if you can use that name for these ATC's of mine, because I'm more into clipping and glueing than into drawing.

Ihailen aina zettityylisten korttien värikästä hullunkurisuutta, mutta en ole varma, voiko näitä omia viritelmiäni kutsua zetti-ATC:iksi, koska piirtelemisen sijaan tykkään leikata ja liimata korteissani myös yksityiskohdat. Kumpikin kortti on jo vaihdettu.

"Kun tänään lähden" -korttiin luonnostelin ja leikkasin lehtikuvan naisenpäälle vartalon röpelöpintaisesta paperista ja lisäsin siihen lehdestä leikatun käden. Siivet ovat kuultopaperiperhoselta ja lisäsin niihin Stickles-kimalleliimaa. Tausta on gelliprintti, jonka eriväriset alueet rajasin valkoisella geelikynällä. Leimasin taustalle myös valkoisia herätyskelloja. Kehykset leikkasin ruudullisesta paperista. Lisäilin vähän ääriviivoja ja yksityiskohtia mustalla tussilla ja valkoisella geelikynällä. Kaulaan laitoin timantit.

"Pitääxunaina"-kortissa lehtikuvamiehen pää sai kuviollisen kupin kuvasta liivit ja pienemmän miehen puvusta takinkaulukset, paidan ja mirrin. Vauva oli kakunkoristeen kuva lehdestä ja se asettui juuri sopivasti lehdestä leikatulle käsivarrelle. Toiseen käteen piti myös keksiä jotain, joten laitoin siihen kiintoavainriipuksen. Jalat leikkasin mustasta paperista korttiin mahtuvaan asentoon. Siivet sain taaskin kuultoperhoselta, kimalteella höystettynä ja kehykset ruutupaperista. Taustalla olevaan maalinpuhdistuspaperiin kirjoitin merkityksetöntä tekstiä valkoisella geelikynällä. 

Tästä tuli kiva korttipari, vaikka pariskunta eri koteihin päätyikin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!