19.7.2013

Kesä ja kimallus

It's all about the vintage and beauty started a new challenge with the theme: Feelings of summer, with sparkle. This time too, we'd like you to bring a blast from the past on your work as well. Our sponsor this time is Saturated Canary, which has wonderful digital images, like this one called Double take, that I used on my card. Doesn't she have a bit of that glamour of the old times on her? I added a rose made of the tiny pieces that fall out of a border punch on her hair, and of course a lot of Stickles on her dress. Welcome to join our challenge!

Uusi haasteemme It's all about the vintage and beautyssä on aiheeltaan: Kesän tunnelmia kimalteen kera. Toivomme myös näkevämme vanhaa aikaa työssäsi. Sponsorimme on Saturated Canary, jonka digikuvat ovat kerrassaan ihastuttavia!
Käytin omassa kortissani Saturated Canaryn leimakuvaa nimeltään Double take, koska minusta tytöstä henkii vanhan ajan glamour. Tyttö sai korvalleen ruusun, jonka kokosin boordilävistimen pikkuruisista jämäpalakukista. Värittelin kuvan ja taustan Inktenseillä, ja korostelin valkoisella geelikynällä.
Kokonaisuudessaan kortti on tämännäköinen. Taustapaperi on Maja Designsin ja ruusubanneri Summer-tekstillä Panduron. Bannerin ruusuihin laitoin Sticklesin Clear rock candy -kimalletta. Pitsi on Nauhataivaasta ja perhonen lahjaksi saatu. Reunat ressasin ja rusketin musteella.

Tässä kuvassa kimallus erottuu paremmin. Koko mekko on päällystetty värityksen jälkeen Sticklesin sävyillä clear rock candy ja frosted lace. Tytön sivuilla on lisäksi Glossyllä päällystetyt pisteet diamond-sävyä. Ripottelin vielä irtokimalletta värityskuvan reunoille, ja sitä meni muuallekin korttiin tuomaan lisää säihkettä. Itsekin kimalsin pari päivää!
Tästä kuvasta näkyy, millä tavalla irrotin ruusubannerin Panduron skräppipaperista. Olen siis kiinnittänyt pienen pyyhekumin silmäneulan päähän suojaamaan sormeani, ja tällä työkalulla neulaan maton päällä rivin pisteitä, joita myöten kuvion saa revittyä irti. Reunoista tulee vintagemaisemmat ja rajoista pehmeämmät kuin saksilla leikatessa. Lopputuloksesta ei juuri edes huomaa, että kyse on kahdesta eri paperista. Tervetuloa mukaan kimaltelevaan kesähaasteeseemme!


3 kommenttia:

  1. Miten kaunis ja ihanan romanttinen kortti! On todella suloinen digi kuva ja ihansti väritetty! Oikein rattoisaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Hi! Your card is a dream. I love the image you have used and you have coloured it wonderfully. Suzanne x

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!