29.7.2013

Tekniikkakympin leimakuvakortteja

Three unposted cards I made for the technique challenges of a finnish card crafters' ning community. The names of  the techniques under the pictures are links to tutorials.

Tässä kolme julkaisematta jäänyttä Koukussa kortteihin -yhteisön Tekniikkakympin leimakuvakorttiani.
Triple stamping
Viva Decorin itämaisella leimasarjalla leikittelin tässä kortissa, jossa keskimmäinen neliö on kohotettu taustasta kaksinkertaisella ja toiseksiylimmäinen yksinkertaisella kohotarrakerroksella. Koristeina pätkä nauhaa kiinankielisellä uudenvuodentoivotuksella ja kortteiluystävän lähettämä pandanappi.
Väreistä ja koristeista pidän kovasti, mutta syvyysvaikutelma meni kortissani ihan päälaelleen, koska tällä tavalla leimattunahan lähimmäksi katsojaa tulevat nyt maisemassa kauimpana olevat kohteet. Mutta ensi kerralla olen viisaampi!
Palapeliresist
Tässä tekniikassa embossattiin kuva kirkkaalla tai vaalealla kohopulverilla ja leikattiin sitten pala kuvasta pois esim. stanssaamalla, minkä jälkeen palojen taustat värjättiin musteilla erivärisiksi. Sen jälkeen palat koottiin takaisin paikoilleen. Ei minulla oikein ollut tällaiseen sopivaa stanssia, mutta yksinkertaisella kuvalla ja stanssilla kortti onnistui ihan hyvin. Korttipohja on helmiäiskartonkia.
Kollaasileimaus
Saksija kun olen, niin teen yleensä kollaasini mieluiten leikkaa-liimaa-tekniikalla. Nykyään sentään omistan jo jonkin verran sellaisia leimasimia, jotka tällaiseen työskentelyyn sopivat, ja tästäkin tuli ihan ok vintagehenkinen kortti. Yksi lampuista on embossattu kultaisella, ja yksi perhosista on leimattu uudelleen paperille ja kiinnitetty siivet kohollaan pohjapaperiin leimatun perhosen päälle tuomaan kolmiulotteisuutta. Alareunassa on vihreää nauhaa ja koristeina ääriviivatarroja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!