27.7.2013

KK-viikonloppu

In May I was in a card crafters' meeting, having wonderful time with great people. Here are two of the cards I made there. The first one was assembled from a material envelope someone else had selected, and I was really lucky to get materials that could have been chosen by me myself! The second card was made following a sketch, and the last easel card is a name badge I had on the table during the meeting.
 
Jospa vihdoin postaisin myös Koukussa kortteihin -viikonlopussa Alavilla toukokuussa tekemiäni töitä! Tapaaminen oli ehdottomasti hauskin, jossa olen ollut tähän mennessä, ja jokaisen 11 tunnin (meno-paluu) junassa istumisen arvoinen! Aivan mieletön porukka oli valikoitunut paikalle ja naurulihakset olivat kovilla. Nukkuminenkin siinä jäi vähän vähemmälle, kun illan pimeimpinä tunteina koottiin joulukortteja keräykseen keittiön pöydän ääressä.
Yhtenä ohjelmanumerona tapaamisessa olivat valmiiksi kootut materiaalikuoret, jotka vaihdettiin sokkona, ja sitten koetettiin tehdä kortti ainoastaan kuoren materiaaleista. Itselleni sattui tosi hyvä tuuri, kun sain ihan itseni näköisen kuoren Annikalta. Vaikein tehtävä oli saada väritettyä leimakuvan kukat ja perhonen samansävyisiksi kuin taustapaperit ja paperikukat, mutta riemukseni onnistuin siinä, kun mursin vieressäni istuneen Minnan vaaleanpunaista Inktensen sävyä sinapinkeltaisella. Stanssatut kiekurat väritin samalla värillä kuin kuvan oksat. Taustapaperin kauniita kukkaoksia en halunnut piilottaa stanssatun leimakuvan alle, joten leikkelin osan niistä paperiveitsellä kuvan reunojen päälle.
Tämä on ehdottomasti oma suosikkini kaikista tänä vuonna tekemistäni korteista, joten kiitos Annikalle materiaaleista!
Yksi haaste Alavilla oli Koukussa kortteihin -sivuston ensimmäinen kesähaaste, joka tehtiin luonnoksen pohjalta. Tämän perhoskortin tekstitaustaa tehdessäni tuli todettua, että hellanlevy on kutosella liian kuuma embossaamiseen! Korttipohja ruskistui keskeltä ja kärysi siihen malliin, että muut paikallaolijat jo säikähtivät. Saimme hyvät naurut, kun useampikin kanssa-askartelija totesi, että olisihan häneltä saanut kuumailmapuhallintakin lainata. No, vahinko saatiin peitettyä punaisella DI-musteella.
Perhosleimat ovat Lost Coast Stampsin. Reunoilla on gessoa.

Tapaamisessa tuli olla mukana nimikyltti pöydälle, ja toteutin sen telinekorttimallisena Anun Putiikkien DT-työksi. Vintage Notes -paperisarja on 12x12-tuumainen, ja siinä on jokaista paperia 2 kappaletta. Papereissa on yhteensointuvat vaaleat värit ja kuviot sekä struktuuriltaan kevyesti ruudutettu pinta. Yhdessä paperiparissa on irtileikattavia kuvioita, joita käytin nimikyltissä käsinkirjoitetun nimen pohjana. Lisäksi käytin Anun Putiikkien pitsejä, ruusuja, puolihelmiä ja kakkupaperia. Iso kukka samasta paikasta on värjätty misteillä. Reunoja värjäsin DI:n Vintage Photo -musteella.
Tässä kyltti toisesta kulmasta kuvattuna.
Myös kortin taakse laitoin nimeni, jotta sen näkevät myös vieressä istuvat. Toivottavasti nähdään tämän porukan kanssa vielä uudestaan askartelutapaamisissa!

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!