26.7.2013

Nappikortti pojalle

Here's a card for a finnish challenge asking for buttons. The image is from Lili of the Valley. I destroyed a couple of my scraps for the background and used a stencil and Inka Gold -paste in silver to decorate it.

Pitkästä aikaa hyppään mukaan Pskarteluhaasteeseen. Nyt aiheena on napit. En millään meinaa saada käytettyä niitä korteissani, mutta tähän poikakorttiin laitoin niitä kerrankin reilummin. Haastoin myös itseni ottamaan kaikki taustan paperit silppupussukastani. Liimasin paperit taustaan jo toukokuun Askartelupirtillä, mutta en käyttänytkään sitä siihen kuvaan, johon olin sen alkuun suunnitellut, joten kokoamisessa kesti jonkun aikaa.
Askartelupirtiltä hankittua sabluunaa testasin taustaan hopeanvärisen Inka Gold -tahnan kanssa ja koristeina on sitten niitä nappeja ja glossytäpliä. Kuva on Lili of the Valleyn valmiskuva, ja sen stanssaamisessa kikkailin sen verran, että sain pallon ulos kehyksistä. Vähän levotonhan tästä tuli, mutta sellaisiahan nuo pikku jalkapalloilijatkin taitavat usein olla.

4 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!