10.5.2016

CD-kortti

A coloured Sweet Pea Stamp for a challenge with the bingo row: water, circle, black. I think the stamped CD looks a bit like water surface, and the black lace has a wave shape, so they both suit the mermaid theme.

Halusin tehdä P*skarteluhaasteeseen vielä toisenkin kortin, tällä kertaa bingorivillä: ympyrä, vettä, musta. Väritin Sweet Pea Stampsin merenneidon Inktense-kynien ja tärpätin kanssa. Jännää, että hajuton tärpätti ei tosiaan haise millekään, mutta silti se alkaa hetken käytön jälkeen maistua suussa!
Taustalle laitoin pitkästä aikaa CD:n, johon leimasin Scrapberrys'in taustaleimalla kiekuraa. Nyt se muistuttaa mielestäni vedenpintaa. Taustapaperissakin on kiekuroita. Mustaa väriä toin korttipohjan lisäksi korttiin aaltomaisella mustalla pitsillä, jonka ruusumaiset kiekurat erottuvat vähän huonosti kuvassa, ja mustilla stanssatuilla paperisuikaleilla, joiden reunoihin pyyhkäisin hopeanväristä mustetta. Myös reunakuvan pistellyissä reunoissa on samaa mustetta. Lisäsin vielä kaksi kuviopaperista stanssattua kiekuraa ja metallisen sudenkorennon.
Väritettyyn kuvaan lisäsin vedentuntua Glossyllä, jolla käsittelin myös viulun saadakseni siihen helmeä muistuttavan hohteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!