16.5.2016

Värittelyä kraftille

Colouring on a kraft brown card blank. The stamp is Prima's "Bloom Girl Joy", and I find it very pretty. I cut the hair out with a craft knife and put a black embossed paper coloured with bronze ink behind the hole to give it more dimension.

Jehkotar Craft Challengen kuvassa oli vaaleanpunavalkoinen pioni, ja siitä se ajatus sitten lähti. Orvokkeja en nyt kyllä saanut enää lisättyä samaan korttiin. Kokeilin uusimman leimahankintani, Priman Bloom Girl Joyn värittämistä Inktenseillä suoraan kraftinväriselle korttipohjalle, ja se olikin tummaan ihoon kätevästi sopiva ratkaisu. Tärpätillä häivyttelin värejä. Leimakuvan hiukset olivat iso tasainen alue, joka suorastaan huusi pinnanmuotoja, joten leikkasin koko hiusten alueen pois paperiveitsellä, ja kiinnitin taakse mustan kohokuvioidun paperin, johon olin pyyhkäissyt pronssinväristä mustetta.
Ensin mietin, koristelenko korttia sen enempää ollenkaan, mutta päätin kuitenkin lisätä pari kirsikankukkaa, uusimmalla stanssillani gessolla ja vaaleanvihreällä suihkeella värjätystä kirjansivusta leikatun lehden ja pari vihreää hedehärpäkettä. Perhosen irrotin Vintage Linen stanssatusta lehtiöstä. Valkoiset täplät ovat Askartelupirtin kirpparilta ostettua Shimmerz Paintin Dimensionz -väriä.
Vielä jotain kukkaryhmään piti saada, ja se oli tällä kertaa kiekuroille taivutettua pronssinkiiltoista riikinkukon höyhentä!


3 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!