1.5.2016

Tekniikkakymppi: Nauhan leimaaminen

The last challenge of the 10 Techniques challenge is ribbon stamping. What a clever idea! I stamped black lace on white ribbon and used it on a vintage wedding card.

Tekniikkakympin viimeisessä haasteessa leimataan nauhaa. Siinäpä kätevä idea! Leimasin mustaa pitsiä leveähkölle valkoiselle nauhalle ja käytin nauhaa vintagetyylisessä hääkortissa.
Vintagekuvan pitsimäinen hunnunreuna sopi mielestäni hyvin tekemäni pitsinauhan kaveriksi. Taustapaperin vaaleanpunaisen ja -sinisen sävyihin sävytin muut koristukset. Ihana pitsisydän on Nauhataivaan jäämistöjä. Vasemmassa kulmassa on ääriviivatarrasormukset.
Kukkakimpussa on vaaleanpunaisia kirsikankukkia ja vaaleansinisiä ruusuja. Vihreät varret irrotin ruusuista ja kieputin parsinneulan ympärillä spiraaleiksi. Vaaleat härpäkkeet taustalla ovat gessolla vaalennetusta taustapaperista stanssilla leikatun talventörröttäjän haituvia.
Lähikuvasta näkee, että tulin itse asiassa leimanneeksi pitsikuvion silkkinauhan nurjalle puolelle. Toisaalta se voi erottuakin paremmin tältä ei-kiiltävältä puolelta. Vaikeinta oli kohdistaa leiman pitsinpätkät peräkkäin yhtenäiseksi ketjuksi. Tätä ideaa tuli kyllä testattua samantien useammallekin nauhalle eri leimoilla, joten jatkossakin näette itse koristeltuja nauhoja korteissani.

3 kommenttia:

 1. Kyllä on kaunis, ihanaan vanhaan tyyliin!

  VastaaPoista
 2. Hienoja on, varsinkin tuo hääkortti.
  Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
  Hyvää vappua.

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja varmasti olet tehnyt töitä saumattoman leimaamisen eteen :)!

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!