18.5.2016

Runsas vintagekortti

I made a vintage card for the challenge of Allsorts challenge blog. Usually my cards are not as heavily decorated as this baby card, but now I just kept adding elements around the image to hide the beige background paper I found too dull. Thank you for looking!

Allsortsin haasteessa on aiheena vintage. Tästä vauvakortista tuli varmaan yksi runsaimmista, mitä olen ikinä tehnyt, kun vain lisäilin ja lisäilin tavaraa kuvan ympärille! Oli siihen ihan syynsäkin, kun tuo taustapapereista keskimmäinen, eli nurkasta nurkkaan kulkevaksi revitty vaaleanruskea tekstikuvioinen paperi näyttikin kortissa niin valjulta, että halusin sen piiloon.
Kauniisti ruusuilla ja muulla tilpehöörillä kehystetty vaaleanvihreä kuviopaperi oli liian suuri korttipohjaan, joten revin siitä käyttöön vain kauneimmat kulmat. Ulkoreunat ressasin ja revityt musteutin. Oikean yläkulman tekstileikkeet ja vasemmassa kulmassa lentävä perhonen ovat Vintage Linen stanssilehtiöstä. Kukista isointa vaaleanpunaista vaalensin gessolla ja vanhensin ruskealla musteella. Kukkien alla on stanssattuja lehdyköitä ja Wycinankan kartonkileikeoksia. Avain on haaraniitti, jonka kiinnityskohdan peitin nauharusetilla.

Pääsin tällä kortilla elämäni ensimmäistä kertaa TOP 5:een! Kiitos valinnasta!
Thank you so much for my very first TOP 5 -pick!

4 kommenttia:

 1. Miten ihastuttava ja runsas kortti! Todella kaunis kuva ja ihanat koristeet! Oikein rattoisaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Upeita vanhahtavia elementtejä, todella kaunis kortti.
  Kiitos Sanna kun tulit mukaan Allsorts haasteeseeni, onnea arvontaan;-))m

  VastaaPoista
 3. A super creation for our Vintage theme Sanna, many thanks for joining us at Allsorts challenge.

  B x

  VastaaPoista
 4. This is so beautiful, thanks for joining us at Allsorts. xxxx

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!