19.5.2016

Kullertava ylioppilaskortti

Here are some "lovely layers" for the challenge of Bunny Zoe's Crafts. This is a upper secondary school graduation card, as they are  soon needed in Finland. I used golden tones in the colouring of the stamp, in the papers and in the layered flowers. Thank you for looking!

Bunny Zoen haasteessa pyydettiin kerroksia, ja niitähän tästä kullansävyisestä ylioppilaskortista löytyy. Leimasin kuvan "toffeen" värisellä musteella ja väritin sen Inktense-kynillä, ohentaen tärpätillä. Käytin värityksessä myös kullanväristä geelikynää ja lasin päällä Glossyä. Valkoista kuvapaperia stanssatessani leikkasin mekon helmat tulemaan yli reunoista tämän ohjeen mukaan.
Kuvan alla on kullertavasta paperista stanssattu soikio, kuviopaperisuikale lehtipitseineen, kakkupaperi ja alimmaisena sinikuvioinen paperi ja valkoinen korttipohja.
Lyyra on valmis koristekuvio, jonka kiinnitin kohotarralla kohotetun stanssatun piparireunaympyrän keskelle. Alareunaan stanssasin samasta vaaleasta kuviopaperista soikion, johon laitoin ääriviivatarratekstin. Toivottavasti kulta ei ole sellainen väri, jota ylioppilasikäiset kovasti vierastaisivat!
Kukkakerrokset on leikattu stansseilla kullanvärisistä papereista, kohotettu muotoonsa pallopäisellä työkalulla ja kiinnitetty terälehtien alta kohotarrapaloilla. Keskustojen kullanväriset haaraniitit kiinnittävät kerrokset toisiinsa ja kukat kuviopapereihin. Yläreunaan pujotin vielä Wycinankan lehtioksan ja alareunaan kolme helmihuitulaa.

2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!